Tiedotus ja viestintä

Lohjan seurakunta tiedottaa tapahtumista viikoittain paikallislehdissä. Kirkolliset ilmestyvät Länsi-Uusimaassa tiistaisin ja Ykkös-Lohjassa keskiviikkoisin. Nummen ja Pusulan alueseurakuntien tapahtumat julkaistaan myös torstaisin Karkkilan Tienoossa. Lisäksi seurakunta toimittaa Lohkare-lehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Palaute: viestinta.lohja@evl.fi

Lohkareen aikataulu vuonna 2020:

1. nro ilmestyy 1.4.2020 ja deadline 13.3.2020

2. nro ilmestyy 10.6.2020 ja deadline 22.5.2020

3. nro ilmestyy 9.9.2020  ja deadline 21.8.2020

4. nro ilmestyy 25.11. ja deadline 6.11.2020

Lohkare verkossa

Lue viimeisin Lohkare tästä

Lohkare 1/2020 kansikuvassa isä pienten lasten kanssa keittiössä
Lohkare 3/9.9.2020 kansikuvassa jumalanpalvelusten radioitsija Antonina Andzinska

Seurakuntalehti Lohkare

Lohkare jaetaan neljä kertaa vuodessa Länsi-Uusimaan kaikkiin koteihin seuraavilla alueilla: Lohja, Nummi-Pusula, Virkkala, Karjalohja, Sammatti, Raasepori ja Siuntio. (Lohjan alueella peittojakeluna myös niihin ei tilaajatalouksiin, joissa ei ole jakelua kieltävää mainintaa postilaatikossa tai luukussaan.) Lehtiä on noudettavissa seuraavista pisteistä: K-Supermarket Lempola, Citymarket Ojamo, R-Kioski Lohjantähti, Neidonkedas, Lohjan Sairaala, Kultakodit, Sale Nummi, Sale Pusula, Sale Sammatti, Sale Karjalohja. Lohkare-lehtiä on saatavilla myös seurakunnan toimitiloista.

Lohkareen toimitus

Lohkareen toimituskuntaan kuuluvat kirkkoherra (päätoimittaja) ja tiedotussihteeri (toimitussihteeri)

Yhteystiedot:

Vapaapäivät pe, la. Yhteydenotot hallintosihteeri Katri Stickin kautta.