Tiedotus ja viestintä

Lohjan seurakunta tiedottaa tapahtumista viikoittain paikallislehdissä. Kirkolliset ilmestyvät Länsi-Uusimaassa tiistaisin ja Ykkös-Lohjassa keskiviikkoisin. Nummen ja Pusulan alueseurakuntien tapahtumat julkaistaan myös torstaisin Karkkilan Tienoossa. Lisäksi seurakunta toimittaa Lohkare-lehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Palaute: viestinta.lohja@evl.fi

Lohkareen aikataulu vuonna 2020:

1. nro ilmestyy 1.4.2020 ja deadline 13.3.2020

2. nro ilmestyy 10.6.2020 ja deadline 22.5.2020

3. nro ilmestyy 9.9.2020  ja deadline 21.8.2020

4. nro ilmestyy 25.11. ja deadline 6.11.2020

Lue viimeisin Lohkare tästä

Joulu-Lohkareen kansikuvassa 1-vuotias Pihla-tyttö Leppäkorvesta

Lohkare jaetaan neljä kertaa vuodessa Ykkös-Lohjan liitteenä Karjalohjalla, Lohjalla, Nummella, Pusulassa ja Sammatissa kaikkiin koteihin. Jakelu tapahtuu Suomen Suoramainonnan ja paikallisesti Länsi-Uudenmaan Mainosjakelun kautta, ja tavoittaa kaikki sellaiset kotitaloudet, jotka kuuluvat mainosjakelun piiriin. Lehtiä on noudettavissa Lohjan K-Citymarketista, K-Supermarketista, Sammatin, Karjalohjan, Nummen ja  Pusulan Salesta ja seurakunnan toimipisteistä.

Lohkareen toimituskuntaan kuuluvat kirkkoherra (päätoimittaja) ja tiedotussihteeri (toimitussihteeri)

Yhteystiedot:

Vapaapäivät pe, la. Yhteydenotot hallintosihteeri Katri Stickin kautta.