Lapset ja perheet

Päiväkerhot ja perhekerho:

Kerhoasioista voi tiedustella numerosta 0443284370/ Lastenohjaajat Sanna Veiksola, Pihla Partinen

Sammatin perhekerho kokoontuu keskiviikko aamupäivisin klo 9.00-11.30 Sammatin seurakuntatalolla. Aloitamme kerhotoiminnan pihalla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Päiväkerho

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Kasteopetus kulkee mukana kaikessa toiminnassa. Kerhossa harjoitellaan vanhemmista erossa olemista turvallisessa ilmapiirissä. Lapsi oppii toimimaan ryhmän jäsenenä muut huomioon ottaen. Kerhoissa on keskeistä kannustavan ja turvallisen ilmapiirin luominen. Lapsi kokee olevansa hyväksytty omana itsenään ja uskaltaa yrittää ja kokeilla erilaisia asioita.

Päiväkerhoryhmiä on 2-5 vuotiaille. Ryhmien kokoontumisajat ja kerrat päätetään joka syksy ilmoittautumisten perusteella. Toimintakausi alkaa elokuun puolessa välissä ja päättyy toukokuun lopussa. Kausi noudattaa pitkälti koulun aikataulua. Tarkemmat päivämäärät ja tapahtumat ilmoitetaan erikseen.

Lohjan seurakunnan kirkkoneuvoston päätöksen mukaan päiväkerhomaksut on yhtenäistetty seurakuntamme alueella. Maksut ovat lukukausimaksuja ja vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta kertaa viikossa ryhmä kokoontuu. Sisaralennus on 50 % lukukausimaksusta. Laskutus tapahtuu kaksi kertaa vuodessa, yleensä marras- ja huhtikuussa.

1.8.2014 voimaan tulleet maksut ovat:

1 x viikossa 40 €, 2 x viikossa 63 €, 3 x viikossa 85 €.

Päiväkerhomaksusta voi anoa vapautusta seurakuntamme taloustoimistosta, Laurinkatu 40, p. 044-3284224 tai 044 3284226.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voi kerhossa tai tai tällä linkillä Lapsille ja lapsiperheille - Lohjan seurakunta .

 

Kerhon puhelin: 044 328 4370