Virkkala

Matalan kynnyksen majatalo

Olet lämpimästi tervetullut Virkkalan kirkkoon!

Tahdomme palvella erityisesti Etelä-Lohjalla asuvia monin eri tavoin. Ohjelmaa on lapsista eläkeläisiin asti. Päiväkerhot, pyhäkoulu, jumalanpalvelukset ja konsertit kutsuvat sinua mukaan.

Virkkalan pyhäkoulu jatkuu joka toinen sunnuntai klo 11-12 parittomilla viikoilla 12.5. saakka.

Tiistaiparkki 2-5-vuotiaille tiistaisin klo 9.30-12 Virkkalan päiväkerhon tiloissa Virkkalant. 1 mukavaa yhdessäoloa laulaen ja leikkien. Omat eväät ja sisätossut mukaan. Ilm. tekstiviestillä tai soittamalla 044 328 4342 viim. ed. päivänä klo 16.

Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin Virkkalan kirkossa klo 9-11.30.

Matkailukerho maanantaisin klo 17.00 - 18.00 1. - 3. lk:sille  Ilmoittautuminen

Matkailukerhossa seikkaillaan ympäri maailmaa kokaten, askarrellen ja leikkien.askarrellaan, pelataan ja leikkien. Kerhoa ohjaavat rippikoulun käyneet nuoret.

Toimintakerho torstaisin klo 17.00 - 18.00 1. - 4. lk:sille.

Ilmoittautuminen

Toimintakerhossa askarrellaan, pelataan ja leikitään.Kerhoa ohjaavat rippikoulun käyneet nuoret.

Virkkalan kirkon jumalanpalvelukset tästä.