Saara Mrcela

Venäjä, Novosibirsk

Saara Mrcela on uusin lähettimme. Hän on lähdössä jatkamaan Aitamäkien työtä Venäjän Novosibirskiin Suomen evnkelisen Kansanlähetyksen kautta. Koronan takia lähtö lykkääntyi tammikuulle 2021.

Saaran kuva ja tarkemmat tiedot ovat tulossa nettisivuille hyvin pian!

Otteita Saaran kirjeistä

Tie vie itään

Tervetuloa mukaan!

Iloitsen siitä, että lähdit kanssani yhteiselle matkalle! Lähetyskäsky on annettu meille kaikille ja se on yhteinen tehtävämme, jossa jokainen voi tehdä osansa. Tämä ei ole yksilölaji vaan siihen tarvitaan kaikkien panosta. Kiitos, että olet matkassa mukana!

“Minä kuulin Herran äänen sanovan: – Kenet minä lähetän? Kuka lähtee sananviejäksi? Niin minä vastasin: – Tässä olen, lähetä minut!” Jes. 6:8. Tämä kysymys ja Jesajan vastaus pysäyttivät minut jo 12-vuotiaana, kun ensimmäisen kerran luin tämän jakeen. Jo silloin sanoin Jumalalle, että jos on Hänen tahtonsa: “tässä olen, lähetä minut kertomaan ilosanomaa Jeesuksesta vaikkapa maan ääriin asti”. Tuosta hetkestä on kulunut tovi, mutta nyt se on käsillä.

Loppuvuodesta 2016 Jumala pysäytti minut miettimään lähetyskutsuani, mutta vasta heinäkuussa 2017 otin asian eteen ensimmäisen askeleen ja niin alkoi lähetystyöhön lähtemisprosessi. Lopulta tämä prosessi vei minut vuonna 2019 Kansalähetysopiston lähetyslinjalle ja nyt olen valmistautumassa lähtemään Venäjälle lähetystyöhön elokuun 2020 aikana, jos Herra suo. Haluan olla kertomassa Jeesuksesta niille, jotka eivät vielä tunne häntä. Ensiksi menen Venäjälle kielikouluun, mutta sen jälkeen on tarkoitus tehdä nuoriso- ja seurakuntatyötä Siperiassa.

Lähetystyö ei ole vain yhden ihmisen tehtävä, vaan se on joukkuelaji. Siihen tarvitaan niin lähtijöitä kuin lähettäjiä, jokaisella on tärkeä rooli tässä tehtävässä. Lähettäjänä olet tärkeässä ja arvokkaassa asemassa esirukoilijana, rinnalla kulkijana, lähetysinnostajana ja taloudellisena tukijana. Esirukous on erittäin tärkeä tässä työssä, kiitos siitä, se kantaa. Lähetystehtävän toteuttamiselle myös taloudellinen tuki on tärkeässä osassa. Toivon, että voisit myös rukoilla, että onko Sinun paikkasi olla taloudellisena tukijana työlleni. Nimittäin vaikka minulla on lähettäviä seurakuntia ja Kansanlähtetyspiirejä, niin tarvitsen myös yksittäisten ihmisten taloudellista tukea. Kiitos, että olet mukana yhteisessä lähetystehtävässämme!

Kiittäen,
Saara Mrčela