Kuvagalleriat

Tervetuloa nauttimaan kuvagalleriastamme! Mikäli haluat lähettää omia kuviasi meille julkaistaviksi voit toimittaa ne sähköpostilla osoitteeseen viestinta.lohja@evl.fi

©: Lohjan seurakunta tai muu kuvakohtaisesti mainittu taho (esim. Museovirasto)

Drone-kuvaaminen kirkkojen läheisyydessä (Lohjan, Virkkalan, Karjalohjan, Nummen, Pusulan, Sammatin ja Kärkölän kirkot)

• Tahalleen kirkkorakennuksia päin lentäminen tai muu vaurioittaminen on ehdottomasti kiellettyä ja rankaistavaa.
  • Noudata ilmailulakia lentäessäsi!
  • Tarkat lentotiedot voit tarkastaa Traficomin sivuilta tai Droneinfo -sovelluksesta.
  • Dronen lennättäminen ulkosalle kokoontuneen väkijoukon päällä ei ole sallittua.
  • Lennättäminen asutuskeskusten yllä ei ole sallittua lentoonlähtömassaltaan yli 3kg dronella.
  • Lennättäminen ei saa aiheuttaa vaaraa tai merkittävää meluhaittaa kirkoissa ja hautausmailla vieraileville.
  • Lennättäminen ei saa vaarantaa, haitata eikä estää pelastushelikopterin toimintaa.
  • Droneen on oltava suora näköyhteys ja sen on oltava koko ajan ohjattavissa.
  • Mahdollisista rikkeistä tulee ilmoittaa poliisille ja seurakunnan työntekijälle.

På svenska

piirretty kuva kirkoista