Sammatin alueneuvosto

Sammatin alueneuvoston kokoonpano kaudella 2019-2022

Sammatin alueseurakunnan alueneuvoston puheenjohtaja on aluepastori. Alueneuvostossa on 7 jäsentä ja heillä henkilökohtaiset varajäsenet.

Alueneuvoston tehtävänä on johtaa yhdessä aluepapin kanssa alueseurakunnan toimintaa. Alueneuvosto mm. käsittelee ja hyväksyy kirkkoneuvostolle esitettäväksi alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelman, seuraa sen toteutumista sekä osallistuu alueseurakuntaan sijoitettujen virkojen ja toimien viran- ja toimenhaltijoiden valinnan valmisteluun.

Sammatin alueneuvosto

Jäsen

Varajäsen

Jaakko Heino Raimo Laine
Toivo Haatio Tauno Sutinen
Harri Lylylahti Hannele Iivonen
Seppo Iivonen
Anneli Kataja Päivi Eskola
Annikki Brown Arna Rautiainen
Kaisa Rinne Liisa Haverinen

Alueneuvosto voi asettaa työryhmiä.

Diakoniatyön työryhmän tehtävänä on alueseurakunnan diakoniatyöstä vastaavien työntekijöiden tukeminen, osallistuminen erilaisten tilaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen sekä diakoniatyön tukeminen myyjäisiä ja muita alueseurakunnan juhlia järjestämällä.