Saarikon leirikeskus

Saarikko

Saarikontie 117 , 08500 Lohja

Leirikeskus on käytössä noin huhtikuusta lokakuuhun

Saarikon leirikeskus

Yleistä

Saarikon leirikeskus on käytössä vain kesäaikaan. Suurimman osan ajasta leirikeskuksessa toimii seurakunnan omia rippileirejä.

Keittiö

Keittiöstä löytyvät yleisimmät nykyaikaiset ruuanvalmistusvälineet ja monipuolinen tarjoiluastiasto noin 60 hengelle.

Tilan varaus

Leirikeskusta vuokrataan ulkopuolisille sellaisina aikoina, jolloin se ei ole seurakunnan omassa käytössä. Tiloja voi varata kirkkoherranvirastosta, puh. (019) 328 41. Keittiön vuokraus tulee varmistaa keittiöltä, puh. 044 3284 311.

Tekemistä

Leirikeskuksen alueella on rantasauna ja mahdollisuus uida Lehmijärvessä. Lisäksi Saarikossa on pingissali, sulkapallokenttä ja jalkapallokenttä.

Henkilömäärä

• Majoituskapasiteetti noin 70 kolmessa eri rakennuksessa

Leirikeskuksen oma pysäköintialue.

Rakennukset:

• vanha päärakennus
  • keittiö/WC/ruokalarakennus
  • opettajien asuntola
  • majoitus- ja opetusrakennus (navetta)
  • leirikirkko
  • pelikatos
  • rantasauna
  • huoltorakennus
  • grillipaikka
Vaativa pyörätuolireitti

Saarikontie 117, 08500 Lohja

Juhannusjuhla Saarikossa

Tule viettämään juhannusjuhlaa yhdessä kesäisen luonnon ympäröimänä. Ohjelmassa puhetta, yhteislauluja sekä kesäiltaan kuuluva makkaranpaisto.