Nummen nuorisotalo

Koululaiset & nuoret

Koululaiset ja nuoret Nummi & Pusula

Nummen ja Pusulan nuorisotyöstä ja koululaisten parissa tehtävästä työstä vastaa nuorisotyönohjaaja Emilia Hujanen (p. 040-7799 362). Hänet tavoittaa myös WhatsAppin kautta.

Instagram: @lohjanseurakunnannuoret

Facebook: Pusulan alueseurakunta, Nummen alueseurakunta

Nummen ja Pusulan alueseurakuntien nuorisotyö

Koululaisille:

Junnukahvila

Junnukahvila auki perjantaisin Saukkolassa klo 13.30-15 27.1. alkaen. Tervetuloa pelailemaan ja syömään välipalaa!

Toimintapäivät

Tervetuloa 5-10-vuotiaiden Toimintapäiville Nummen Nuokkarille (osoite Nummenkirkkotie 13 09810 Nummi, Nummen kirkon vieressä)

Toimintapäivät järjestetään hiihtolomaviikon tiistaina ja keskiviikkona 21.-22.2. molempina päivinä klo 9-14.

Ohjelmassa yhteistä toimintaa sisällä ja ulkona, askartelua, leikkiä ja lounas. Mukana Jaana ja Emilia. Tervetuloa mukaan!

Emilia Hujanen
emilia.hujanen@evl.fi

Pääsiäisnäytelmäkerho

Pääsiäisnäytelmäkerho Pusulan seurakuntatalolla maaliskuussa. Harjoittelemme näytelmän koululaisten pääsiäiskirkkoon.

Kerhokerrat klo 15-16.30

14.3.

21.3.

28.3.

Ilmoittautuminen 31.1. alkaen https://bit.ly/3Wkl1FG

Nuorille:

Nummen Nuokkari avoinna:

la 28.1. klo 15-17

la 18.2. klo 15-17

la 11.3. klo 15-17

la 24.3. klo 15-19

la 15.4. klo 15-17

la 26.5. klo 15-19

Nuokkarin osoite Nummenkirkkotie 13

Pääsiäisleiri nuorille to 6.- la 8.4. Ilmoittautuminen erikseen.

Isoskoulutus

Isoset

Kiinnostuitko riparilla isostoiminnasta? Haluasitko kokemusta pienryhmän ohjaamisesta? Sinä voit olla ensi vuoden ripari-isonen!

Isonen on vastuunkantaja, yhteishengen luoja ja tiedottaja leirin opettajien ja leiriläisten välillä. Isonen on kuuntelija ja toteuttaja. Isonen on vastaanottaja ja kantaja.

Olemme erilaisia ja jokaisella meistä on omat lahjamme - siksi myös sinua tarvitaan!

ISKO

Isoskoulutus (ISKO) antaa valmiuden toimia isosena Lohjan seurakunnan rippikouluissa. Koulutuksesta saa hyviä tietoja ja taitoja elämää varten, vaikka vielä miettisitkin isoseksi ryhtymistä tai et isoseksi ripareille aikoisikaan. ISKO on maksuton kolmivuotinen koulutus, mutta jo ensimmäisen vuoden jälkeen voi toimia isosena.

Kevään 2023 isoskoulutuskerrat lauantaisin klo 12.3015 Nummen Nuokkarilla:

28.1. Vapaavalintainen

4.2. Ohjaajapäivät Leppävaarassa, ilmoittautuminen erikseen https://www.mvs.fi/srk/lohja/url/bqhHZXwQ4c Vapaavalintainen/rästi

18.2. Pakollinen

11.3. Rästikerta

ISKO 3 –leiri 17.-19.3.

15.3. Vapaavalintainen

ISKO-leiri 5.-7.5.

• ryhmän hallinnan ja ohjaamisen taidot
  • ilmaisutaito
  • vapaa-ajan ohjaaminen
  • sosiaaliset vuorovaikutustaidot