Nummen nuorisotalo

Koululaiset & nuoret

Koululaiset ja nuoret Nummi & Pusula

Nummen ja Pusulan nuorisotyöstä ja koululaisten parissa tehtävästä työstä vastaa nuorisotyönohjaaja Toni Virtanen (p. 040-7799 362), kenet tavoittaa myös WhatsAppin kautta.

Instagram: @lohjanseurakunnannuoret

Facebook: Pusulan alueseurakunta

Nummen ja Pusulan alueseurakuntien nuorisotyö

Avoimet ovet Saukkolassa:

Avoimista ovista ilmoitetaan syyskauden alkaessa elokuussa.

Isoskoulutus

Isoset

Kiinnostuitko riparilla isostoiminnasta? Haluasitko kokemusta pienryhmän ohjaamisesta? Sinä voit olla ensi vuoden ripari-isonen!

Isonen on vastuunkantaja, yhteishengen luoja ja tiedottaja leirin opettajien ja leiriläisten välillä. Isonen on kuuntelija ja toteuttaja. Isonen on vastaanottaja ja kantaja.

Olemme erilaisia ja jokaisella meistä on omat lahjamme - siksi myös sinua tarvitaan!

ISKO

Isoskoulutus (ISKO) antaa valmiuden toimia isosena Lohjan seurakunnan rippikouluissa. Koulutuksesta saa hyviä tietoja ja taitoja elämää varten, vaikka vielä miettisitkin isoseksi ryhtymistä tai et isoseksi ripareille aikoisikaan. ISKO on maksuton kolmivuotinen koulutus, mutta jo ensimmäisen vuoden jälkeen voi toimia isosena.

Syksyn 2021 isoskoulutuskerrat ilmoitetaan elokuussa isoskoulutukseen ilmoittautuneille ja nettisivuilla

• ryhmän hallinnan ja ohjaamisen taidot
  • ilmaisutaito
  • vapaa-ajan ohjaaminen