leimattu ääni tiputetaan vaaliuurnaan

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana vaikuttamassa Lohjan seurakunnassa.

Tehtävät

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. NuHa on myös mukana päättämässä nuorisotyön rahojen käytöstä sekä kerää ja välittää jatkuvaa palautetta nuorilta työntekijöille. NuHa myös osallistuu seurakunnan päätöksentekoon esimerkiksi osallistumalla nuorisotyön työntekijöiden työhaastatteluihin ja antamalla muissa asioissa nuorten näkökulmaa päättäjille. NuHalla on myös oma budjetti ja sen tehtävät määräytyvät pitkälti mukana olevien nuorten kiinnostuksen mukaan.

Palaute ja toiveet

Jos sinulla on toiveita tai palautetta nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

Toimikausi

NuHa:n toimikausi on yhden vuoden mittainen ja kokouksia on noin kerran kuukaudessa. Ehdokkaaksi NuHaan voi asettua kuka tahansa rippikoulun käynyt 14-20 -vuotias lohjalainen nuori. Vaalit järjestetään aina alkusyksystä. Äänioikeutettuja ovat kaikki rippikoulun käyneet 14-20 -vuotiaat lohjalaiset nuoret.

Kauden 2020-2021 NuHa valittiin 14.9.2020. Jäseniä emme julkaise tietosuojasyistä internetissä.