leimattu ääni tiputetaan vaaliuurnaan

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana vaikuttamassa Lohjan seurakunnassa.

Tehtävät

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteniltoihin ja -leireihin ja on toisinaan myös niitä toteuttamassa. NuHa on päättämässä nuorisotyön rahojen käytöstä, ja se kerää ja välittää jatkuvaa palautetta nuorilta työntekijöille. NuHa osallistuu seurakunnan päätöksentekoon esimerkiksi osallistumalla nuorisotyön työntekijöiden työhaastatteluihin ja tuomalla muissa asioissa päättäjille nuorten näkökulmaa. NuHalla on oma budjetti, ja sen tehtävät määräytyvät pitkälti mukana olevien nuorten kiinnostuksen mukaan.

Palaute ja toiveet

Jos sinulla on toiveita tai palautetta nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

Toimikausi

NuHa:n toimikausi on yhden vuoden mittainen, ja kokouksia on noin kerran kuukaudessa. Ehdokkaaksi NuHaan voi asettua kuka tahansa rippikoulun käynyt ja konfirmoitu 1420-vuotias lohjalainen. Vaalit järjestetään aina alkusyksystä. Äänioikeutettuja ovat kaikki rippikoulun käyneet 1420-vuotiaat lohjalaiset nuoret.

Kauden 20212022 NuHa on valittu 22.9.2021. Tietosuojasyistä emme julkaise jäsenten nimiä internetissä.

Vaalit 20222023 kaudelle

Vaalit seuraavalle NuHa-kaudelle järjestetään alkusyksystä 2022. Ehdokasasettelu tulee olemaan sähköinen, ja lomaketta pidetään auki myöhemmin ilmoitettuna aikana.