Tervetuloa kirkon jäeseneksi

Kirkkoon liittyminen tarkoittaa liittymistä kotialueesi seurakuntaan.

Kirkkoon voi liittyä verkkopalvelussa, jonne kirjaudutaan pankkitunnuksilla. Vaihtoehtoisesti voi täyttää yhteydenottolomakkeen, joka siirtyy seurakuntaan käsiteltäväksi. On myös mahdollista täyttää tulostettava lomake ja toimittaa se joko postitse tai henkilökohtaisesti kirkkoherranvirastoon tai keskusrekisteriin.

Kaikkiin näihin palveluihin pääset ja lisätietoja saaden myös tästä linkistä: liitykirkkoon.fi.

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä Lohjan seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Jos olet aikaisemmin ollut kastettu, rippikoulun käynyt ja konformoitu kirkon jäsen, kirkkoon liittyminen tulee voimaan, kun asia on käsitelty ja saat vahvistuksen seurakunnasta.

Voit lähettää kirkkoon liittymislomakkeen, vaikka sinua ei olisi kastettu tai konfirmoitu. Aikuisrippikoulusta ja/tai kasteesta saa lisätietoja kirkkoherranvirastosta.