Karjalohjan Lasikirkko

Keskustie 30 , 09120 Karjalohja

Karjalohjan Lasikirkko

Yleistä

Lasikirkko on vuonna 1977 kirkon viereen rakennettu seurakuntatalo, jonka ovat suunnitelleet arkkitehdit Paavo Mänttäri ja Sakari Laitinen. Lasikirkon alttaritaulun on Marita Pulkkisen käsialaa ja nimeltään Siunaava, auttava, anteeksiantava ja rakastava Kristus (1993). Rakennuksen materiaaleina on käytetty terästä, tiiltä ja lasia. Rakennuksessa on seurakuntasali + keittiö, päiväkerhotilat ja diakonin vastaanottotilat. Lasikirkko vihittiin käyttöön 6.11.1977 piispa Aimo T. Nikolaisen toimesta.

Tilaa vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin.

Tilan varaus

Tilaa voi varata seurakuntatoimistosta toimistosihteeriltä, puh. 044 3284 372.

Henkilömäärä

• Kirkkosali 160
  • Kahvikalustus (pöydät ja tuolit) 72

Välineistö

• Valkokangas
  • Videotykki
  • Mikrofoni
  • Urut
  • Piano

Kirkon pysäköintialueella.

Karjalohjan kirkon ja seurakuntatalo Lasikirkon osoite on sama kuin Karjalohjan seurakuntatoimiston

Urut

I ja II<

Gedackt 8′, Blockflöte 4′, Principal 2′, Sifflöte 1′.

Subbass 16′, I/P, II/P.

Lisätietoa:

Sormiopillistö paisutuskaapissa yhteislaatikolla, kaksoislisteet (äänikerrat soitettavissa molemmilla sormioilla). Äänitys: Antti Alajoki. saatu (srk-taloon) 6.5.1976. Urut on upotettu väliseinään tehtyyn aukkoon, niin että vain koskettimistot ovat kirkkosalin puolella.

Suomen urut -tietokanta

Hinnasto (PDF)

Keskustie 30, 09120 Karjalohja

Evästä Arkeen-ruokailu

Tule yhdessä syömään hyvää ruokaa!

Keskustie 30, 09120 Karjalohja