Karjalohjan kirkkokuoro

Karjalohjan kirkkokuoro täytti 100 vuotta vuonna 2015. Kuorossa on 23 laulajaa. Kuoroa johtaa kanttori Atte Tenkanen. Kuoro palvelee sekä Karjalohjan että Sammatin alueseurakuntaa laulamalla säännöllisesti messuissa.

Kuoron ohjelmisto sisältää teoksia gregoriaanisesta musiikista tämän päivän hengellisiin lauluihin. Kuoro on muun muassa esittänyt Ilkka Kuusiston joululaulu kiertää maailmaa -sikermän kahdeksalla kielellä.

Kuoro palvelee paikkakuntalaisia laulamalla myös esimerkiksi hoivayksiköissä ja yhdistysten ja järjestöjen tilaisuuksissa. Karjalohjan kirkkokuoro tekee säännöllisesti virkistysmatkoja mm. Suomen Kansallisoopperaan, Helsingin musiikkitaloon sekä useisiin kirkoissa järjestettäviin konsertteihin.

Kuoro ottaa uusia jäseniä syyskuun ja tammikuun alussa.

Uskollisimmat kuorolaiset ovat laulaneet kuorossa jo yli 60 vuoden ajan. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme. Yhteydenotot:  atte.tenkanen@evl.fi tai 050 303 4555.

Karjalohjan kirkkokuorolaisia esiintymisasuissaan Karjalohjan kivikirkossa.