Karjalohjan kirkkokuoro

Karjalohjan kirkkokuoro täytti vuonna 2015 sata vuotta. Kuorossa on noin 20 laulajaa. Sitä johtaa kanttori Atte Tenkanen. Kuoro palvelee sekä Karjalohjan että Sammatin alueseurakuntia laulamalla säännöllisesti messuissa.

Ohjelmisto

Kuoron ohjelmisto sisältää teoksia gregoriaanisesta musiikista tämän päivän hengellisiin lauluihin. Kuoro on esittänyt muun muassa Ilkka Kuusiston Joululaulu kiertää maailmaa -sikermän kahdeksalla kielellä.

Esiintymiset

Kuoro palvelee paikkakuntalaisia laulamalla myös esimerkiksi hoivayksiköissä ja yhdistysten ja järjestöjen tilaisuuksissa. Karjalohjan kirkkokuoro tekee säännöllisesti virkistysmatkoja mm. Suomen Kansallisoopperaan, Helsingin musiikkitaloon sekä useisiin kirkoissa järjestettäviin konsertteihin.

Kuoro ottaa uusia jäseniä syyskuun ja tammikuun alussa.

Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.30 Karjalohjan lasikirkossa. Kuoro aloittaa kevätkauden harjoitukset 9.2. Tervetuloa myös uudet laulajat! Uusille laulajille pidetään pienimuotoinen laulukoe. Tarvittaessa lastenhoito järjestetään. Kuoroa johtaa kanttori Atte Tenkanen, puh. 0503034555.

Karjalohjan kirkkokuorolaisia esiintymisasuissaan Karjalohjan kivikirkossa.