Karjalohjan kirkkokuoro

Karjalohjan kirkkokuoro täytti 100 vuotta vuonna 2015. Kuorossa on 23 laulajaa. Sitä johtaa kanttori Atte Tenkanen. Kuoro palvelee sekä Karjalohjan että Sammatin alueseurakuntaa laulamalla säännöllisesti messuissa.

Ohjelmisto

Kuoron ohjelmisto sisältää teoksia gregoriaanisesta musiikista tämän päivän hengellisiin lauluihin. Kuoro on muun muassa esittänyt Ilkka Kuusiston Joululaulu kiertää maailmaa -sikermän kahdeksalla kielellä.

Esiintymiset

Kuoro palvelee paikkakuntalaisia laulamalla myös esimerkiksi hoivayksiköissä ja yhdistysten ja järjestöjen tilaisuuksissa. Karjalohjan kirkkokuoro tekee säännöllisesti virkistysmatkoja mm. Suomen Kansallisoopperaan, Helsingin musiikkitaloon sekä useisiin kirkoissa järjestettäviin konsertteihin.

Kuoro ottaa uusia jäseniä syyskuun ja tammikuun alussa.

Karjalohjan kirkkokuoro aloittaa syyskauden keskiviikkona 1.9.2021 klo 18.30 Karjalohjan kirkossa. Tervetuloa myös uudet laulajat. Uusille laulajille pienimuotoinen laulukoe. Tarvittaessa lastenhoito järjestetään. Ensimmäinen esiintyminen su 19.9. YLEn radioimassa jumalanpalveluksessa Sammatin kirkosta. Kuoroa johtaa kanttori Atte Tenkanen, puh. 0503034555.

Karjalohjan kirkkokuorolaisia esiintymisasuissaan Karjalohjan kivikirkossa.