SAMMATTI

Poikkeustilanne

Kesäkuun alusta olemme voineet kokoontua jumalanpalveluksiin (su klo 12) ja tilaisuuksiin, kuitenkin enintään 50 osallistujan joukolla. Jumalanpalveluksista ja muusta toiminnasta tiedot löytyvät (alue)seurakunnan tapahtumakalenterista. Etusivulta löytyvät päivitetyt tiedot uusimmista koronaohjeista ja rajoitteista.

Kirkko avoinna

Sammatin kirkko pääsee tutustumaan eri tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms). Muina aikoina kirkko on avoinna sopimuksen mukaan. Tiekirkko on avoinna seuraavan kerran kesällä 2021.

Messu

Messu pidetään sunnuntaisin klo 12:00, yleensä ei kuitenkaan ns. kaksoispyhinä (esim. ei juhannuspäivänä). Jumalanpalvelukset ja kaikki tapahtumat näkyvät tapahtumakalenterista.

Poikkeusoloissakin pyhät toimitukset järjestetään - mutta poikkeusolojen edellyttämällä tavalla ja kirkon tiloissa.

Seurakunta palvelee

Muutoinkin seurakunta palvelee; olemme edelleen puhelimitse tavattavissa ja seurakuntalaisten käytettävissä.  Kappalainen Mikko Nieminen 050-374 2951, kanttori Atte Tenkanen 050-3034555, diakoni Netta Kuivalainen 050-538 8113 - ajanvaraukset tiistaisin klo 9-10. Lastenohjaajat Sanna Veiksola ja Pihla Partinen tavoitettavissa ma – pe 044-328 4370.

Seurakuntatoimisto

Vaikka seurakunnan toimisto on suljettu, se palvelee puhelimitse  ja  pyhät toimitukset voi varata sieltä:  p. 044 328 4372 (virka-aikaan ma-pe) tai keijo.wigren@evl.fi. Perjantaisin numeroon vastaa Lohjan seurakuntatoimisto.