SAMMATTI

Sammatin kirkossa vietetään messua sunnuntaisin kello 10.

- Huolehdithan erityisesti käsihygieniasta ja tulet mukaan vain terveenä.

- Käytä halutessasi maskia.

Tervetuloa!

●   Lohjan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaisin kello 10 toimitettavat jumalanpalvelukset välitetään suorina verkkolähetyksinä seurakunnan verkkosivuilla sekä Youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lähetys pyörähtää käyntiin kello 9.55.

Pyhän Laurin kirkon jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Radio Dei, taajuus 107.2 MHz, netissä: https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkko avoinna

Sammatin kirkkoon pääsee tutustumaan eri tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms). Muina aikoina kirkko on avoinna sopimuksen mukaan. Kesän 2022 tiekirkkokausi on 6.6.28.8. Tarkemmat tiedot tästä.

Messu ja kirkolliset toimitukset

Messu tai jumalanpalvelus pidetään sunnuntaisin klo 10, yleensä ei kuitenkaan niin sanottuina kaksoispyhinä (esimerkiksi juhannuspäivänä).

Jumalanpalvelukset ja muutkin tilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Seurakunta palvelee

Jos et ehdi napata meitä hihasta kiinni, soita tai lähetä sähköpostia: Yhteystiedot

Seurakuntatoimisto

Pappilantie 1, 09220 Sammatti