SAMMATTI

KORONATIEDOTE 30.4.2021 ASTI:

●    Jumalanpalveluksia ei järjestetä. Ehtoollinen kirkossa sunnuntaisin alkaen kello 10. Kirkkoon otetaan enintään 6 henkilöä kerrallaan, työntekijät mukaan lukien. Suntio opastaa ovella. Huolehdi käsihygieniasta, käytä maskia mahdollisuuksien mukaan ja tule mukaan vain terveenä.

●    Pyhän Laurin kirkon jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Radio Dei, taajuus 107.2 MHz, netissä: https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkko

●    Seurakunnan kokoava toiminta, sisätiloissa tapahtuva aikuisten pienryhmätoiminta sekä vastaava nuorten (alle 20-vuotiaat) toiminta ovat tauolla. Päiväkerhot ja varhaiskasvatuksen ryhmät voivat kokoontua sisätiloissa vakiintuneissa, ennalta sovitussa ryhmissä, Lohjan kaupungin ohjeistuksen mukaisesti.

●    Kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään 6 henkilöä, työntekijät mukaan lukien. Ole yhteydessä tilaisuudesta vastaavaan pappiin. Osallistuthan tilaisuuksiin vain terveenä, huolehdit turvaväleistä ja käytät maskia, mikäli mahdollista.

●    Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa. Kirkon keskusteluapu on sinua varten: Kirkon keskusteluapu tai Kyrkans samtalstjänst (på svenska). Palveleva puhelin päivystää numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18 – 24 (på svenska: tfn 0400 22 11 90, alla dagar kl. 20-23). Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

Lisätietoa rajoituksista alla olevasta linkistä:

Kirkko avoinna

Sammatin kirkkoon pääsee tutustumaan eri tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms). Muina aikoina kirkko on avoinna sopimuksen mukaan. Tiekirkko on avoinna seuraavan kerran kesällä 2021.

Messu

Messu pidetään sunnuntaisin klo 10:00, yleensä ei kuitenkaan ns. kaksoispyhinä (esim. ei juhannuspäivänä). Jumalanpalvelukset ja kaikki tapahtumat näkyvät tapahtumakalenterista.

Poikkeusoloissakin pyhät toimitukset järjestetään - mutta poikkeusolojen edellyttämällä tavalla ja kirkon tiloissa.

Seurakunta palvelee

Muutoinkin seurakunta palvelee; olemme edelleen puhelimitse tavattavissa ja seurakuntalaisten käytettävissä.  Kappalainen Mikko Nieminen 050-374 2951, kanttori Atte Tenkanen 050-3034555, diakoni Netta Kuivalainen 050-538 8113 - ajanvaraukset tiistaisin klo 9-10. Lastenohjaajat Sanna Veiksola ja Pihla Partinen tavoitettavissa ma – pe 044-328 4370.

Seurakuntatoimisto

Vaikka seurakunnan toimisto on suljettu, se palvelee puhelimitse  ja  pyhät toimitukset voi varata sieltä:  p. 044 328 4372 (virka-aikaan ma-pe) tai keijo.wigren@evl.fi. Perjantaisin numeroon vastaa Lohjan seurakuntatoimisto.