SAMMATTI

Katso Lohjan seurakunnan koronatiedote täältä.

Sammatin kirkossa vietetään messua sunnuntaisin klo 10.

- maskien käyttöä suositellaan edelleen, mikäli turvallista etäisyyttä ei ole mahdollista pitää

- ehtoollista jakava/jakavat henkilöt käyttävät maskia

- tulethan mukaan vain terveenä

Tervetuloa!

●   Lohjan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaisin kello 10 toimitettavat messut välitetään suorina verkkolähetyksinä seurakunnan verkkosivuilla sekä Youtube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lähetys pyörähtää käyntiin kello 9.55.

Pyhän Laurin kirkon jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Radio Dei, taajuus 107.2 MHz, netissä: https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkko avoinna

Sammatin kirkkoon pääsee tutustumaan eri tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms). Muina aikoina kirkko on avoinna sopimuksen mukaan.

Messu ja kirkolliset toimitukset

Messu pidetään sunnuntaisin klo 10, yleensä ei kuitenkaan ns. kaksoispyhinä (esim. ei juhannuspäivänä). Jumalanpalvelukset ja kaikki tapahtumat näkyvät tapahtumakalenterista.

Poikkeusoloissakin pyhät toimitukset järjestetään - mutta poikkeusolojen edellyttämällä tavalla ja lähtökohtaisesti kirkon tiloissa.

Seurakunta palvelee

Muutoinkin seurakunta palvelee; olemme edelleen puhelimitse tavattavissa ja seurakuntalaisten käytettävissä.  Kappalainen Mikko Nieminen 050 374 2951, kanttori Atte Tenkanen 050 3034 555 ja diakoni Netta Kuivalainen 050 538 8113 (diakonin ajanvaraukset tiistaisin klo 9-10). Lastenohjaajat Sanna Veiksola (044 328 4370) ja Sonja Lindblom (044 328 4343) tavoitettavissa ma-pe.

Seurakuntatoimisto

Vaikka seurakunnan toimisto on suljettu, se palvelee puhelimitse  ja  pyhät toimitukset voi varata sieltä:  p. 044 328 4372 (virka-aikaan ma-to) tai keijo.wigren@evl.fi.