SAMMATTI

Katso Lohjan seurakunnan koronatiedote täältä.

Sammatin kirkossa vietetään messua sunnuntaisin klo 10.

- kirkkoon voidaan ottaa 5.-26.8. välisenä aikana enintään 50 henkilöä kerrallaan

- maskien käyttöä ja riittäviä turvavälejä suositellaan edelleen vahvasti

- ehtoollinen jaetaan edelleen kertakäyttöpikareista

- kolehti kerätään kirkon ovilla messun päätteeksi

Tervetuloa!

●   Lohjan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaisin kello 10 toimitettavat messut välitetään suorina verkkolähetyksinä seurakunnan verkkosivuilla sekä Youtube-kanavalla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Lähetys pyörähtää käyntiin kello 9.55.

Viime sunnuntain tallenteen pääset katsomaan täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pyhän Laurin kirkon jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Radio Dei, taajuus 107.2 MHz, netissä: https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkko avoinna

Sammatin kirkkoon pääsee tutustumaan eri tilaisuuksien yhteydessä (messut, musiikkihetket yms). Muina aikoina kirkko on avoinna sopimuksen mukaan.

Tiekirkko on avoinna 7.6.-1.8. ma-su ja 7.-29.8. la-su kello 11-15. Tervetuloa!

Messu ja kirkolliset toimitukset

Messu pidetään sunnuntaisin klo 10, yleensä ei kuitenkaan ns. kaksoispyhinä (esim. ei juhannuspäivänä). Jumalanpalvelukset ja kaikki tapahtumat näkyvät tapahtumakalenterista.

Poikkeusoloissakin pyhät toimitukset järjestetään - mutta poikkeusolojen edellyttämällä tavalla ja lähtökohtaisesti kirkon tiloissa.

Seurakunta palvelee

Muutoinkin seurakunta palvelee; olemme edelleen puhelimitse tavattavissa ja seurakuntalaisten käytettävissä.  Kappalainen Mikko Nieminen 050-374 2951, kanttori Atte Tenkanen 050-3034555, diakoni Netta Kuivalainen 050-538 8113 - ajanvaraukset tiistaisin klo 9-10. Lastenohjaajat Sanna Veiksola ja Pihla Partinen tavoitettavissa ma – pe 044-328 4370.

Seurakuntatoimisto

Vaikka seurakunnan toimisto on suljettu, se palvelee puhelimitse  ja  pyhät toimitukset voi varata sieltä:  p. 044 328 4372 (virka-aikaan ma-to) tai keijo.wigren@evl.fi.