lapsia koulussa

Koululaiset

Alakoululaiset

Tuemme alakouluikäisten lasten seurakuntalaisuutta ja kasvua kristillisessä uskossa tarjoamalla monipuolista toimintaa, joka on saavutettavissa ja avointa kaikille.

Ajankohtaista!

Syksyn kerhotoiminta aloitetaan viikolla 39, mikäli pandemiatilanne sen sallii.
Kerhoihin ilmoittautuminen on verkkosivujen kautta viikot 36-37 (6.-19.9.) Ilmoittautumisajan jälkeen kerhopaikkoja voi kysyä suoraan Teemulta.
Tieto kerhotarjonnasta tulossa syksymmällä (arviolta viikko 35) Voit ilmoittautua kerhoon suoraan seuraavan polun päästä: Koululaiset > Kerhot > Lohja (tai Nummi ja Pusula). Valitse sopiva kerho ja ilmoittaudu. Lisätietoa kerhoista: nuorisotyönohjaaja Teemu Kuivalaiselta teemu.kuivalainen@evl.fi

Kuva: lapset pitävät käsistä

Alakoululaisten lasten toiminta on tarkoitettu jokaiselle seurakunnan alueella asuvalle alakoululaiselle. Tervetuloa rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Alakouluikäisten kerhot ovat maksuttomia. Kerhot alkavat aina syksyllä ja jatkuvat seuraavaan kevääseen, pois lukien koulujen loma-ajat.

Leirit kutsuvat mukaan kutkuttaviin seikkailuihin, peleihin, leikkeihin ja nuotiotulen äärelle aina koulujen lomien aikaan.

Joka syksy järjetämme kymppijuhlan kuluvana vuonna kymmenen vuotta täyttäville lapsille.

Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä .