lapsia koulussa

Koululaiset

Alakoululaiset

Tuemme alakouluikäisten lasten seurakuntalaisuutta ja kasvua kristillisessä uskossa tarjoamalla monipuolista toimintaa, joka on saavutettavissa ja avointa kaikille.

Ajankohtaista!

Keväällä seurakunta järjestää kolme kerhoa ja yhden leirin alakouluikäisille: Maailmaympäri  ja Taidetäpinä-kerhot kokoontuvat Lindkullassa ja Pöytäpelikerho Tuoksina kokoontuu Ojamolla. Ilmoittautumiset alkavat 30.1. Lisää tietoa kerhoista löydät välilehdeltä kerhot. Leiri on suunnattu 10-11 -vuotiaille, sen tiedot ovat tässä alla.

Hei!

Rohkeus-leiri 10–11-vuotiaille lähestyy, hyppää kyytiin!

Sinä joka täytit viime vuonna 10 vuotta. Millaiselta elämä on tuntunut yli 10-vuotiaana?

Nyt kutsumme sinut Rohkeus-leirille 10.–12.3. Heponiemeen.

On siis aika ilmoittautua ja pakata leirilaukku!

Rohkeus-teeman mukaisesti pohdit leirillä mitä on 10–11-vuotiaan rohkeus
kotona, koulussa, harrastuksissa tai kavereiden kanssa.

Tutustut uusiin kavereihin ja teet erilaisia kivoja juttuja ja asioita toisten saman ikäisten kanssa yhdessä.

Tervetuloa leirille yksin tai kavereiden kanssa!

Ilmoittautuminen 23.2. mennessä linkistä

bit.ly/rohkeusleiri

Kuva: lapset pitävät käsistä

Alakoululaisten toiminta on tarkoitettu jokaiselle seurakunnan alueella asuvalle alakoululaiselle. Tervetuloa rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Alakouluikäisten kerhot ovat maksuttomia. Kerhot ovat projektikerhoja, jotka kokoontuvat tietyn ennalta ilmoitetun aikajakson. Koulujen loma-aikana kerhot eivät kokoonnu.

Koulujen lomien aikaan pidettävät leirit kutsuvat mukaan kutkuttaviin seikkailuihin, peleihin, leikkeihin ja nuotiotulen äärelle.

Joka syksy järjestämme kuluvana vuonna kymmenen vuotta täyttäville lapsille kymppijuhlan.

Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.