lapsia koulussa

Koululaiset

Alakoululaiset

Tuemme alakouluikäisten lasten seurakuntalaisuutta ja kasvua kristillisessä uskossa tarjoamalla monipuolista toimintaa, joka on saavutettavissa ja avointa kaikille.

Ajankohtaista!

Kesän toimintoihin ilmoittautuminen on auki 25.5. asti - valitse valikosta koululaisten kesätoiminta

Lisätietoa alakouluikäisille suunnatusta toiminnasta:
Nuorisotyönohjaaja Teemu Kuivalainen: teemu.kuivalainen@evl.fi

Kuva: lapset pitävät käsistä

Alakoululaisten toiminta on tarkoitettu jokaiselle seurakunnan alueella asuvalle alakoululaiselle. Tervetuloa rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Alakouluikäisten kerhot ovat maksuttomia. Kerhot alkavat aina syksyllä ja jatkuvat seuraavaan kevääseen, pois lukien koulujen loma-ajat.

Leirit kutsuvat mukaan kutkuttaviin seikkailuihin, peleihin, leikkeihin ja nuotiotulen äärelle aina koulujen lomien aikaan.

Joka syksy järjetämme kymppijuhlan kuluvana vuonna kymmenen vuotta täyttäville lapsille.

Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä .