lapsia koulussa

Koululaiset

Alakoululaiset

Tuemme alakouluikäisten lasten seurakuntalaisuutta ja kasvua kristillisessä uskossa tarjoamalla monipuolista toimintaa, joka on saavutettavissa ja avointa kaikille.

Ajankohtaista!

Anna palautetta: Perheesi kokemuksia Lohjan seurakunnasta: Webropolilla luotu kysely (webropolsurveys.com)
Lohjan seurakunta kerää yhteistyössä Diakin opiskelijoiden kanssa alakouluikäisten perheiltä kokemuksia seurakunnan palveluista. Vastaamalla kyselyyn autat meitä kehittämään toimintaamme.

Lisätietoa alakouluikäisille suunnatusta toiminnasta:
Nuorisotyönohjaaja Teemu Kuivalainen: teemu.kuivalainen@evl.fi

Kuva: lapset pitävät käsistä

Alakoululaisten toiminta on tarkoitettu jokaiselle seurakunnan alueella asuvalle alakoululaiselle. Tervetuloa rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Alakouluikäisten kerhot ovat maksuttomia. Kerhot alkavat aina syksyllä ja jatkuvat seuraavaan kevääseen, pois lukien koulujen loma-ajat.

Koulujen lomien aikaan pidettävät leirit kutsuvat mukaan kutkuttaviin seikkailuihin, peleihin, leikkeihin ja nuotiotulen äärelle.

Joka syksy järjestämme kuluvana vuonna kymmenen vuotta täyttäville lapsille kymppijuhlan.

Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.