lapsia koulussa

Koululaiset

Alakoululaiset

AJANKOHTAISTA!!

Koska alakoululaisten kerhot on seurakunnassa koronavirusepidemian vuoksi peruutettu tältä keväältä.
Laitamme tänne tietoa ja linkkejä viedo- ja äänitemateriaaleista, joilla kerho- ja muita kokoontumisia korvataan nyt etänä.
Jos sinulle tulee kysymyksiä tai huolia, joista haluat puhua aikuiselle, nuorisotyönohjaajat Marita Laaksonen, Emilia Hujanen, Eeva Liesilinna ja pastori Horst Gripentrog ovat sinua varten. Voit soittaa meille puhelimitse.  Puhelinnumerot löydät  Lohjan seurakunnan nettisivulta, valikosta YHTEYSTIEDOT.

Horst-papin ja Pirjo-kanttorin pitämä pääsiäiskirkko koululaisille Pyhän Laurin kirkosta. Käypä katsomassa !

Video 1

VIRPOVITSOJA TEKEMÄÄN EEVAN KANSSA  seuraavan videon avulla

Alla on Kiisi Isotalon kirjoittamia ja kertomia tarinoita erään perheen pääsiäisen vietosta. Alla voit valita haluamasi kuunnelman.

Kuunnelma 1

PALMUSUNNUNTAI Pääset kuuntelemaan tämän tarinan täältä

Kuunnelma 2

KIIRASTORSTAI avautuu täältä

Kuunnelma 3

PITKÄPERJANTAIN tapahtumia pääset kuuntelemaan tästä

Kuunnelma 4

Mitä tapahtui LANKALAUANTAINA, sen kuulet täältä

Kuunnelma 5

Vihdoin on suuri juhla, PÄÄSIÄINEN, kuutelepa täältä mitä silloin tapahtui

NETTITUPU

Tupu.help tarjoaa kouluikäiselle aikuisen keskustelukumppanin verkossa. Tupu.help  kuuntelee ja vastaa kysymyksiin arkisin klo 12-18. Pääset Nettitupun sivulle tästä linkistä Nettitupu

- - - - - -

Alakoululaisten lasten toiminta on tarkoitettu jokaiselle seurakunnan alueella asuvalle alakoululaiselle. Tervetuloa rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Alakouluikäisten kerhot ovat maksuttomia. Kerhot alkavat aina syksyllä ja jatkuvat seuraavaan kevääseen, pois lukien koulujen loma-ajat.

Ojamon keskiviikkokahvila on paikka, jonne voit tulla sellaisena kuin olet.

Leirit kutsuvat mukaan kutkuttaviin seikkailuihin, peleihin, leikkeihin ja nuotiotulen äärelle aina talvi- ja kesäloman aikaan.

Joka syksy järjetämme kymppijuhlan kuluvana vuonna kymmenen vuotta täyttäville lapsille.

Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.