lapsia koulussa

Koululaiset

Alakoululaiset

Ajankohtaista!

Koska alakoululaisten kerhot on seurakunnassa koronavirusepidemian vuoksi peruutettu tältä keväältä.
Laitamme tänne tietoa ja linkkejä viedo- ja äänitemateriaaleista, joilla kerho- ja muita kokoontumisia korvataan nyt etänä.
Jos sinulle tulee kysymyksiä tai huolia, joista haluat puhua aikuiselle, nuorisotyönohjaajat Marita Laaksonen, Emilia Hujanen, Eeva Liesilinna ja pastori Horst Gripentrog ovat sinua varten. Voit soittaa meille puhelimitse.  Puhelinnumerot löydät yhteystiedot -valikosta.

Kuva: lapset pitävät käsistä

Koulujen kevätkirkko 2020

Koululaisten kevätkirkko toteutetaan tänä keväänä videon välityksellä. Katso kevätkirkko virtuaalisesti tästä.

Rosa Nymanin tekemä video Martasta ja Mariasta kertoo oikeasta asenteesta. Martan ja Marian löydät täältä.

Horst-papin ja Pirjo-kanttorin pitämä pääsiäiskirkko koululaisille Pyhän Laurin kirkosta. Pääsiäiskirkko löytyy täältä !

Video 1

VIRPOMISVITSOJA TEKEMÄÄN EEVAN KANSSA  Virpovitsojen teko-ohjeet läydät täältä

Alla on Kiisi Isotalon kirjoittamia ja kertomia tarinoita erään perheen pääsiäisen vietosta. Alla voit valita haluamasi kuunnelman.

Kuunnelma 1

PALMUSUNNUNTAI Pääset kuuntelemaan tämän tarinan täältä.

Kuunnelma 2

KIIRASTORSTAI avautuu täältä

Kuunnelma 3

PITKÄPERJANTAIN kuunnelma, jonka pääset kuuntelemaan täältä.

Kuunnelma 4

Mitä tapahtui LANKALAUANTAINA. Kuulet Lankalauantain kkuunnelman täältä

Kuunnelma 5

Vihdoin on suuri juhla, PÄÄSIÄINEN, kuutele pääsiäisen kuunnelma täältä, mitä silloin tapahtui

Nettitupu

Tupu.help tarjoaa kouluikäiselle aikuisen keskustelukumppanin verkossa. Tupu.help  kuuntelee ja vastaa kysymyksiin arkisin klo 12-18. Pääset Nettitupun sivulle tästä linkistä

- - - - - -

Alakoululaisten lasten toiminta on tarkoitettu jokaiselle seurakunnan alueella asuvalle alakoululaiselle. Tervetuloa rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Alakouluikäisten kerhot ovat maksuttomia. Kerhot alkavat aina syksyllä ja jatkuvat seuraavaan kevääseen, pois lukien koulujen loma-ajat.

Ojamon keskiviikkokahvila on paikka, jonne voit tulla sellaisena kuin olet.

Leirit kutsuvat mukaan kutkuttaviin seikkailuihin, peleihin, leikkeihin ja nuotiotulen äärelle aina talvi- ja kesäloman aikaan.

Joka syksy järjetämme kymppijuhlan kuluvana vuonna kymmenen vuotta täyttäville lapsille.

Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä .