Nummen kirkkokuoro

Musiikki

Kirkkokuoro harjoitukset keskiviikkoisin klo 18.30-20 Nummen seurakuntatalolla.

Kirkkokuorossa lauletaan monenlaista hengellistä musiikkia moniäänisesti. Kirkkokuoroon tullaan pienimuotoisen lauluhaastattelun kautta. Lastenhoito järjestetty. Ota yhteys kanttori Sannaan.

Laulupiiri Nummen seurakuntatalolla

Laulupiiri on tarkoitettu kaikille lauluintoisille. Laulamme virsiä, uusia ja vanhoja hengellisiä lauluja, kansanlauluja ym. Harjoitukset kaksi kertaa kuukaudessa, yleensä kuukauden 1. ja 3. torstai klo 13-14. Laulupiiriä johtaa kanttori Sanna Kuoppala. Tervetuloa mukaan!

Avoin perhemuskari

Avoin perhemuskari kokoontuu perhekerhon yhteydessä Saukkolan seurakuntakodilla kerran kuukaudessa torstaisin klo 10.  Muskarissa mukana Sanna Kuoppala ja Jaana Salonmaa.

Nummen kirkkokuoro harjoittelee Nummen kirkossa