Raamattupiirit

Raamattupiireihin kokoonnutaan lukemaan ja tutkimaan yhdessä Raamattua. Yhdessä lukien Raamattu avautuu monelle uudella ja kiinnostavalla tavalla. Aikaa on myös keskustelulle ja rukoukselle. Raamattupiireissä voi olla hiljaa ja kuunnella tai aktiivisesti osallistua ja kysellä.

Teams-raamis

Raamattua, keskustelua ja seuraa etäyhteyksin

Tervetuloa mukaan raamatturyhmään Teamsin kautta. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Käsiteltävä raamatunteksti on jokin kyseisen sunnuntain teksteistä. Vetäjinä ryhmässä toimivat seurakunnan vapaaehtoiset ja työntekijät. Kutsu ja tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse kaksi päivää ennen kokoontumista. Teams-raamikset alkavat klo 18 ja kestävät tunnin.

Kevään 2022 Teams-raamikset:

9.1, 23.1, 6.2, 20.2, 6.3, 20.3, 3.4, 24.4.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut pastori Piia Korpijaakko, 044 788 78 96 tai piia.korpijaakko@evl.fi.

Virkkalan raamattupiiri

Avoin Raamattu- ja rukouspiiri Virkkalan kirkossa

Sanan valoa, rukousta ja yhteistä jakamista Virkkalan kirkossa kerran kuukaudessa keskiviikkoisin 12.1., 9.2., 9.3., 6.4., 4.5. klo 17.
Tervetuloa syventymään Sanan aarteisiin- elämää muuttavan voiman äärelle.

Käymme läpi 1. Korinttolaiskirjettä ja pohdiskelun näkökulmana se, miten yksilöinä ja seurakuntana elämme tässä ajassa.
Raamatun tutkiskelua ohjaa pappi Hanna Tolonen. Lisätietoja Hannalta, p. 050 526 7648, hanna.tolonen@evl.fi

Huom. Raamattupiirit toteutuvat Teams-yhteyden kautta, jos rajoitukset estävät kokoontumisen.

Keskustan raamattupiiri

Tutustumme Paavalin lähetysmatkoihin

Tervetuloa mukaan raamatturyhmään seurakuntakeskuksen Köbaniatupaan. Käymme läpi Paavalin lähetysmatkat. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa tiistaisin. Tapaamiset alkavat kello 13 ja kestävät noin tunnin. Vetäjänä ryhmässä toimii Alli Brummer.

Kevään 2022 tapaamiset:

15.3., 12.4., 10.5., 14.6