Päiväkerhot

Päiväkerho on tavoitteellista kirkon varhaiskasvatusta. Päiväkerhossa painottuu leikin ilo ja lumo, lämmin kohtaaminen, sekä lapsilähtöinen, ikätason mukainen pedagoginen toiminta.

Päiväkerhojen toiminta perustuu Kirkon varhaiskasvatussuunnitelmaan, sekä kristilliseen arvomaailmaan; lapset kohdataan kerhossa sekä ainutlaatuisena yksilönä, että ryhmän jäsenenä. Päiväkerhon arkeen mahtuu leikin ja muun toiminnan ohessa hiljentymistä, yhdessä ihmettelyä, sekä tutustumista esim. raamatunkertomuksiin ja kristillisiin perinteisiin.

Kerhoryhmät kokoontuvat 1-3 kertaa viikossa ja ohjaajina toimivat ammattitaitoiset lastenohjaajat. Ryhmäkoko on päiväkerhossa kohtuullinen, enintään 14 lasta kahden ohjaajan kanssa.

Kerhovuosi kestää elokuusta toukokuuhun. Noudatamme pääsääntöisesti koulujen syys- ja talviloma-aikoja.

Ilmoittautuminen syksyn kerhoihin

Alkaa to 7.3 ja päättyy ti 30.4

Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä

Voit hakea mihin tahansa kerhoon asuinpaikastasi riippumatta. Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Keväällä kerhossa olevat ovat etusijalla syksyn kerhoihin.

3-5 vuotiaiden kerhoryhmä kokoontuu 2-3 kertaa viikossa ja on kestoltaan kolme tuntia. Kerholaisen tulee täyttää kolme vuotta syksyn aikana, jotta hän voi aloittaa kerhon syksyn aikana.

2-vuotiaiden ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja on kestoltaan kaksi ja puoli tuntia. Kerholaisen tulee olla täyttänyt 2-vuotta kerhon alkaessa.

Ryhmät muodostetaan ilmoittautumisajankohdan päätyttyä. Kerhopaikkatoiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Kerhot alkavat viikolla 33. Kerhopaikat vahvistetaan toukokuun loppuun mennessä.

Lisätiedustelut numerosta 044 328 4451 tai taina.mamia@evl.fi

Jos tarvitset vapautusta päiväkerhomaksuista, avaa maksuvapautuslomake tästä. Lomake vaatii suostumuslomakkeen täyttämisen, lomake löytyy tästä

Anmälning till svenskspråkig dagklubb.

Mer info: Beatrice Österman 050 370 6015

Kantaseurakunnan alueen päiväkerhot

• Keskusta, seurakuntakeskus, Sibeliuksenkatu 2, p. 044 3284 306
  • Metsolan seurakuntatalo, Puistokatu 11-13, p. 044 3284 340
  • Muijala, Lohjanportin seurakuntakoti, Hammarintie 4, p. 044 3284 390
  • Mäntynummen seurakuntatalo, Mäntynummentie 17, p. 044 3284 331
  • Ojamon seurakuntakoti, Kartanonkuja 1, p. 044 3284 343
  • Roution seurakuntakoti, Kalliomäentie 2, p. 044 3284 341
  • Virkkalan kirkko, Virkkalantie 1, p. 044 3284 342

Nummen, Pusulan, Sammatin  ja Karjalohjan yhteystiedot löytyvät alueseurakuntien sivuilta.

Kerhomaksu

Kerhomaksut ovat koko seurakunnan alueella samat. Maksu määräytyy sen mukaan, kuinka monta kertaa viikossa ryhmä kokoontuu / lapsi käy päiväkerhossa. Maksu on lukukausimaksu, joka laskutetaan kaksi kertaa vuodessa.

Maksut ovat: kerran viikossa 40 euroa, kaksi kertaa viikossa 63 euroa ja kolme kertaa viikossa 85 euroa / lukukausi. Sisarusalennus on 50% maksusta.

Kerhomaksusta voi anoa vapautusta oheisella lomakkeella oman asuinalueen diakonilta.