Päiväkerhot

Päiväkerho on tavoitteellista kirkon varhaiskasvatusta. Päiväkerhossa painottuu leikin ilo ja lumo, lämmin kohtaaminen, sekä lapsilähtöinen, ikätason mukainen pedagoginen toiminta.

Päiväkerhojen toiminta perustuu Kirkon varhaiskasvatussuunnitelmaan, sekä kristilliseen arvomaailmaan; lapset kohdataan kerhossa sekä ainutlaatuisena yksilönä, että ryhmän jäsenenä. Päiväkerhon arkeen mahtuu leikin ja muun toiminnan ohessa hiljentymistä, yhdessä ihmettelyä, sekä tutustumista esim. raamatunkertomuksiin ja kristillisiin perinteisiin.

Kerhoryhmät kokoontuvat 1-3 kertaa viikossa ja ohjaajina toimivat ammattitaitoiset lastenohjaajat. Ryhmäkoko on päiväkerhossa kohtuullinen, enintään 14 lasta kahden ohjaajan kanssa.

Kerhovuosi

Kerhovuosi kestää elokuusta toukokuuhun. Noudatamme pääsääntöisesti koulujen syys- ja talviloma-aikoja.

Ilmoittautuminen seurakunnan kerhoihin syksy 2020

Kerhoryhmät on muodostettu 3.5 mennessä kerhopaikkaa hakeneiden kesken.  Vapaita paikkoja on vielä runsaasti.  Kerhopaikkoja voit hakea jatkuvan haun kautta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian hakemuksen jättämisen jälkeen.

Jatkuva haku alla olevasta linkistä:

Voit hakea mihin tahansa kerhoon asuinpaikastasi riippumatta. Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Keväällä kerhossa olevat ovat etusijalla syksyn kerhoihin.

2-5 vuotiaiden kerhoryhmä kokoontuu 1-3 kertaa viikossa ja on kestoltaan kolme tuntia. Kerholaisen tulee täyttää kolme vuotta syksyn aikana, jotta hän voi aloittaa kerhon syksyn aikana. Kaksi vuotiaan tulee olla täyttänyt kaksi vuotta aloittaessaan kerhon.

Ryhmät muodostetaan ilmoittautumisajankohdan päätyttyä. Kerhopaikkatoiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Voit kysellä vapaita kerhopaikkoja numerosta 044 328 4451 tai taina.mamia@evl.fi

Anmälning till svenskspråkig dagklubb.

Mer info: Beatrice Österman 050 370 6015

Kantaseurakunnan alueen päiväkerhot

• Keskusta, seurakuntakeskus, Sibeliuksenkatu 2, p. 044 3284 306
  • Metsolan seurakuntatalo, Puistokatu 11-13, p. 044 3284 340
  • Muijala, Lohjanportin seurakuntakoti, Hammarintie 4, p. 044 3284 390
  • Mäntynummen seurakuntatalo, Mäntynummentie 17, p. 044 3284 331
  • Ojamon seurakuntakoti, Kartanonkuja 1, p. 044 3284 343
  • Roution seurakuntakoti, Kalliomäentie 2, p. 044 3284 341
  • Virkkalan kirkko, Virkkalantie 1, p. 044 3284 342

Nummen, Pusulan, Sammatin  ja Karjalohjan yhteystiedot löytyvät alueseurakuntien sivuilta.

Kerhomaksu

Kerhomaksut ovat koko seurakunnan alueella samat. Maksu määräytyy sen mukaan, kuinka monta kertaa viikossa ryhmä kokoontuu / lapsi käy päiväkerhossa. Maksu on lukukausimaksu, joka laskutetaan kaksi kertaa vuodessa.

Maksut ovat: kerran viikossa 40 euroa, kaksi kertaa viikossa 63 euroa ja kolme kertaa viikossa 85 euroa / lukukausi. Sisarusalennus on 50% maksusta.

Kerhomaksusta voi anoa vapautusta oheisella lomakkeella oman asuinalueen diakonilta.

Maksuvapautus

Jos tarvitset vapautusta päiväkerhomaksuista, avaa maksuvapautuslomake tästä. Lomake vaatii suostumuslomakkeen täyttämisen, lomake löytyy tästä

Ilmoittausu