Avoimet työpaikat

Lohjan seurakunnassa on haettavana suntion sekä seurakuntamestarin toimet.

SUNTIO (Pyhän Laurin kirkko)

Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä suntiota.

Suntion pääasiallisiin tehtäviin kuuluu vahtimestarina toimiminen eri tilaisuuksissa, tilojen valmistelu kirkkovuoden rytmin mukaisesti sekä tilojen puhtaudesta, järjestyksestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Tehtävään sisältyy myös hautauksiin ja uurnan laskuun liittyä tehtäviä.  Työt tehdään seurakunnan tilaisuuksien mukaan, joten työtä on kirkollisina juhlapyhinä myös viikonloppuisin ja iltaisin. Työpisteinä ovat Lohjan Pyhän Laurin kirkko, seurakuntakeskus sekä tarvittaessa seurakunnan muut kiinteistöt. 

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. suntion ammattitutkinto) tai vankkaa käytännön työkokemusta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvia tietoteknisiä taitoja.  

Palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaisesti, peruspalkka on 2084,30 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdollista henkilökohtaista palkanosaa. Toimessa on 6 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työ alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuden lisä- ja täydennyskoulutukseen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. 

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään pe 18.9.2020 klo 14.00. Tehtävää haetaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-palvelussa. Vaihtoehtoisesti kirjallinen hakemus tulee toimittaa  osoitteella: Lohjan seurakunta, Laurinkatu 40, 08100 Lohja. Kuoreen merkintä Suntio tai sähköpostilla kari.pollanen@evl.fi. 

Haastattelut järjestetään ma 28.9.2020. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava suntio Kari Pöllänen, p. 044 757 0895, kari.pollanen@evl.fi. 

Hae tehtävää.

 

SEURAKUNTAMESTARI (Nummen ja Pusulan alueseurakunnat)

Haemme Lohjan seurakuntaan oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä seurakuntamestaria vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Nummen ja Pusulan alueseurakuntiin.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu hautausmaan ja kiinteistöjen viheralueiden ylläpidon tehtäviä, hautatyöt ja hautausten järjestelyt, kiinteistöjen kunnossapidon tehtäviä sekä suntion tehtävät kirkossa. Seurakuntamestari toimii myös hautausmaan kausityöntekijöiden lähiesimiehenä. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä, kokemusta työkoneiden käytöstä, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavaa asennetta. Viheralan koulutus tai työkokemus katsotaan eduksi. Työtehtävien hoitaminen vaatii siirtymistä eri kiinteistöjen välillä ja työkoneiden käyttöä, joten ajokortti (B) ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Toimi tulee ottaa vastaan 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Palkkaus määräytyy KirVESTES vaativuusryhmän 402 mukaan, peruspalkka on 2099,64 €/kk.  Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdollista henkilökohtaista palkanosaa. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. 

Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuden lisä- ja täydennyskoulutukseen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään pe 18.9.2020  klo 14.00. Tehtävää haetaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR -palvelussa. Vaihtoehtoisesti kirjallinen hakemus tulee toimittaa osoitteella: Lohjan seurakunta, Laurinkatu 40, 08100 Lohja. Kuoreen merkintä Seurakuntamestari tai sähköpostilla pekka.huttunen@evl.fi . 

Haastattelut järjestetään viikolla 39. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hautaustoimen päällikkö Pekka Huttunen, p. 0500 612 961, pekka.huttunen@evl.fi.

Hae tehtävää