Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä seurakunta hakee kausityöntekijöitä hautaustoimen kesätöihin ja tiekirkko-oppaiksi alueseurakuntien kirkkoihin.

Hautaustoimi, kesätyöpaikat 2020

Lohjan seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain 50-60 kausi- ja kesätyöntekijää. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat 1-6 kk välillä. Hoitokausi alkaa normaalisti toukokuun alussa ja päättyy lokakuun lopussa. Töitä on tarjolla seitsemällä hautausmaalla: Pyhän Laurin kirkkomaalla, Metsolan ja Virkkalan hautausmailla Lohjalla sekä Karjalohjan, Sammatin, Nummen ja Pusulan hautausmailla. Kaikilla hautausmailla tarvitaan apua kesäkaudella.

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu haudanhoidon tehtäviä, nurmenhoitoa, haravoimista ja muita viheralueiden kunnossapidon ja rakentamisen tehtäviä. Työntekijät valitaan ja valinnasta ilmoitetaan viimeistään huhtikuun alkupuolella. Töihin valitaan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä.

Kesätyöpaikkaa voit hakea oheisella lomakkeella (tulostettava pdf).

Avaa lomake tästä

Täytetty hakemus palautetaan 13.3.2020 mennessä Lohjan seurakunnan taloustoimistoon.

Yhteystiedot:

Lohjan seurakunnan taloustoimisto

Laurinkatu 40

08100 Lohja

lohja.taloustoimisto@evl.fi

Tiekirkko-oppaat 2020

Lohjan seurakunnan kirkoista Karjalohjan, Sammatin Nummen ja Pusulan/Kärkölän kirkot toimivat vuonna 2020 tiekirkkoina.

Tiekirkot ovat tulevana kesänä avoinna 1.6.-2.8.2020 arkipäivisin klo 11-15.

Tiekirkko-oppaat opastavat kirkossa vierailevia suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Tiekirkko-oppaaksi voit hakea oheisella lomakkeella (tulostettava pdf).

Avaa lomake tästä.

Täytetty hakemus palautetaan 1.4.2020 mennessä Sammatin, Karjalohjan, Nummen tai Pusulan alueseurakuntaan. Työntekijät valitaan huhtikuun loppuun mennessä ja valinnasta ilmoitetaan toukokuun puoliväliin mennessä.

Yhteystiedot:

Sammatin alueseurakunta