lapsia kiipeilytelineessä

Lapset & lapsiperheet

Lasten ja perheiden toimintaa Lohjan seurakunnassa

Elätkö keskellä lapsiperhearkea? Lohjan seurakunnan lapsi- ja perhetyössä on monenlaista tarjontaa lapsille ja perheille.

Perhekirkot, perhekerhot ja tapahtumat kokoavat lapsiperheet yhteen ystävystymään, toimimaan ja hiljentymään.

Päiväkerhoissa 3-6 vuotiaat kasvavat yhdessä turvallisessa ja lapsilähtöisessä ryhmässä. Päiväkerhotoiminta pohjautuu Kirkon varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Avoimessa perhemuskarissa musisoidaan turvallisesti yhdessä, sekä kartutetaan laulu-, loru- ja leikkivarastoa, kuunnellaan musiikkia ja liikutaan musiikin tahdissa.  Toisinaan osallistutaan yhdessä laulaen ja soittaen seurakunnan perhekirkkoihin.

Kastaessaan seurakunta myös sitoutuu tukemaan kastettuja ja kastetun vanhempia ja kummeja kristillisen kasvatuksen antamisessa. Kasteopetus on seurakunnan perustehtävä, jota toteutamme lapsi- ja perhelähtöisesti kaikessa toiminnassamme.

Lapset pelaavat ulkona pallopelejä.