lapsia kiipeilytelineessä

Lapset & lapsiperheet

Lasten ja perheiden toimintaa Lohjan seurakunnassa

Elätkö keskellä lapsiperhearkea? Lohjan seurakunnan lapsi- ja perhetyössä on monenlaista tarjontaa lapsille ja perheille.

Syksyn 2021 päiväkerhoihin ilmoittautuminen alkaa 1.4 ja päättyy 2.5.

Ilmoittaudu syksy 2021

Päiväkerhoissa 2-6 vuotiaat kasvavat yhdessä turvallisessa ja lapsilähtöisessä ryhmässä. Päiväkerhotoiminta pohjautuu kristilliseen arvopohjaan  sekä valtakunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Kevään 2021 kerhohaku alla olevasta linkistä :

Tästä linkistä ilmoittaudutaan kevään 2021 kokoontuviin kerhoryhmiin. Syksyllä alkaviin kerhoihin haetaan yllä olevan linkin kautta ja se aukeaa 1.4.

ilmoittaudu päiväkerhoon

Perheleiri pikkulapsiperheille Keponiemessä 27.8-29.8.2021

Ilmoittaudu perheleirille

Avoimessa perhemuskarissa musisoidaan turvallisesti yhdessä, sekä kartutetaan laulu-, loru- ja leikkivarastoa, kuunnellaan musiikkia ja liikutaan musiikin tahdissa.  Toisinaan osallistutaan yhdessä laulaen ja soittaen seurakunnan perhekirkkoihin.

Kastaessaan seurakunta myös sitoutuu tukemaan kastettuja ja kastetun vanhempia ja kummeja kristillisen kasvatuksen antamisessa. Kasteopetus on seurakunnan perustehtävä, jota toteutamme lapsi- ja perhelähtöisesti kaikessa toiminnassamme.

Lapset pelaavat ulkona pallopelejä.