Tapahtumia ja tilaisuuksia Virkkalan kirkossa

Joulurauhan toivotus jouluasetelman kautta

Lohjan seurakunta, Virkkalan kirkko, Keski-Uudenmaan Osuuspankki toivottavat hyvää joulua ja joulurauhaa.

Käy ihastelemassa kaunista jouluasetelmaa, Virkkalantie 16. Jouluasetelma tuokoon jouluiloa ja joulurauhaa Virkklan keskustassa liikkuville. Osuuspankki antoi ystävällisesti ikkunansa jouluasetelmaa varten. Asetelma sijaitsee Osuuspankin omistamassa kiinteistössä Salen ja entisen R-kioskin välissä, Pysäkkiä vastapäätä.

Kiitos Lea Sornikivelle ja Virkkalan varhaiskasvattajille asetelman teosta. Kiitos Osuuspankille yhteistyöstä ja tilasta.

Itsenäisyyspäivän kaksikielinen jumalanpalvelus seppeleiden lasku sankarihaudoilla.
Självständighetsdagens tvåspråkiga gudstjänst. Kransnedläggning vid hjältegravarna.

Maanantaina 6.12. klo 11 Virkkalan kirkossa.
Måndagen 6.12. kl. 11 i Virkby kyrka.
Louhivuori, Tolonen, Saario, Laurin miehet.

Kirkkokahvit peruttu koronatilanteen takia.  Kyrkkaffet inställt på grund av coronaläget. Kyrktaxi.

Kauneimmat joululaulut

Tiistaina 14.12. klo 19 Virkkalan kirkossa. Mukana Harri Kerko, Collegium musicum sekä Hanna Tolonen.

Siionin virsien jouluveisuut

Lauantaina 18.12. klo 18. Tervetuloa veisaamaan Siionin virsien jouluveisuja. Ei kahvitusta.

Högmässä med De vacraste Julsongerna

Söndagen 19.12. klockan 13. Timo Saario, Finska Missionsällskapet och Tanja Louhivuori. Kyrkkaffet inställt på grund av coronaläget. Kyrktaxi.

Lohjan Laulupäivien joulukonsertti

Sunnuntaina 19.12. klo 18.

Konsertissa esiintyvät:
Valottaret (Saana-Maaria Tenkanen, Salla Oksanen, Leena Hytti)
Katri Vesimäki, sopraano
Nina Granath, altto
Leena Hytti, piano

Käsiohjelma 10€. Vapaa pääsy.
Järjestäjä: Lohjan Laulupäivät

Lämpimästi tervetuloa mukaan Virkkalan kirkon tilaisuuksiin!

Jouluasetelma jossa Jeesusvauva, vanhemmat elämiä ja lamppu