Tapahtumia ja tilaisuuksia Virkkalan kirkossa

Kansanlaulukirkko

Perinteinen Kansanlaulukirkko

Sunnuntaina 22.5. klo 11 Virkkalan torilla.

Kansanlaulukirkko, ehtoollinen ja nokipannukahvit Virkkalan torilla.

Iki-ihania ja keväisiä kansanlauluja laulattavat Laurin Laulajat Timo Saarion johdolla. Kansanlaulukirkko rakentuu tuttujen kansanlaulujen sävelmistä, jotka Anna-Mari Kaskinen on sanoittanut uudestaan messukäyttöön.

Hanna Tolonen, Timo Paattiniemi.

Nokipannukahvit kruunaa juhlan.

Lämpimästi tervetuloa laulamaan!

Ilkka Puhakan Raamattuluennot keväällä 5.3. ja 21.5.

Lauantaina 5.3.2022 klo 14-16.30 Rukouksen juurilla Virkkalan kirkossa.

Opetus 1: Huuto
Opetus 2: Kiitos kumpuaa syvältä. Kaveria ei jätetä.

Lauantaina 21.5.2022 klo 14-16.30 Lähempänä kuin arvaatkaan Virkkalan kirkossa. Kaksi luentoja, joiden välissä kahvitauko.

Opetus 1: Vahvat juuret

Opetus 2: Yllätys

Ilkka Puhakan raamattuluennot johdattavat meidät rukouksen vanhantestamentillisille alkujuurille - - rukouksen juurisanojen äärelle, jotka avaimen lailla avaavat ymmärtämään jotain uutta Raamatun rukouksen olemuksesta.

Ilkka Puhakka on tunnettu evankelista, sytyttävä puhuja ja raamatunopettaja, joka opetuksen keskiössä on Jeesuksen kirkastaminen.

Ilkan omin sanoin: "Jeesus on minun juttuni. Haluan puhua ja opettaa hänestä niin, että ne jotka eivät häntä tunne, oppisivat tuntemaan hänet, ja ne, jotka tuntevat hänet, oppisivat ymmärtämään häntä paremmin.

Lämpimästi tervetuloa syttymään ja löytämään uutta Raamatusta ja rukouksesta!

Lohjan Laulupäivien pääsiäiskonsertti

Lohjan Laulupäivien pääsiäiskonsertti järjestetään palmusunnuntaina 10.4.2022 klo 18 Virkkalan kirkossaiintyjinä baritoni Jorma Elorinne, sopraanot Saana-Maaria Tenkanen, Jenni ja Katri Vesimäki sekä mezzosopraano Nina Granath. Laulajia säestää Kirsi-Maria Röyskö. Liput 10€/hlö ovelta. Tervetuloa!

Kiirastorstain ehtoollinen

To 14.4. klo 18 Virkkalan kirkossa. Lammasateria peruttu.

Ma 25.4. klo 17.30-19 Virkkalan kirkon kirkonmäellä. Yhteistä tekemistä, puuhaa, leikkejä ja grillausta ulkona perheiden kanssa.

Kaatuneitten muistopäivän kaksikielinen messu ja seppeleenlasku

Su 15.5. klo 13 Kaatuneitten muistopäivän kaksikielinen messu ja seppeleenlasku sankarihaudalla. Hanna Tolonen, Tanja Louhivuori, Timo Saario.

Sö 15.5. kl 13 Tvåspråkig gudstjänst. Kransnedläggning vid hjältegraven. Kyrktaxi och kyrkkaffe. Hanna Tolonen, Tanja Louhivuori, Timo Saario.

Kesäinen yhteislauluhetki Virkkalan kirkon pihamaalla

Ti 21.6. klo 18 Virkkalan kirkon pihamaalla.

Tervetuloa laulamaan kesäisiä lauluja Timo Saarion kanssa.

Perinteinen kesäinen yhteislauluhetki Virkkalan kirkon pihamaalla ja sateen sattuessa kirkossa.
Timo Saario laulattaa totuttuun tapaan ja oma istuin kannattaa ottaa mukaan.
Tervetuloa!

Kuvassa Ilkka Puhakka
Kuvassa Ilkka Puhakka, kuvaaja Ari Koivulahti
Kuvassa viheriöivä suuri puu lehvästöineen