Nuoria ryhmässä kesäisellä riparilla

Nuortenillat

Nuortenillat joka torstai klo 15-20

Nuortenillat ovat nuorten omia olohuoneiltoja  nuorisotalo Lindkullassa. Tule tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin ihmisiin, viettämään aikaa ja olemaan yhdessä. Olet tervetullut!

Toimintatiistait

Toimintatiistait klo 18-20, silloin kun ei ole isoskoulutusta.

Toimintatiistaisin teemme yhdessä Lindkullassa: pelaamme, kokkaamme, askartelemme ja syömme ynnä muuta, mitä Nuortenhallitus ikinä keksiikään. Infoamme teemasta muutama päivä ennen tiistaita somekanavissamme Instagramissa, Facebookissa ja Snapchatissa. Tervetuloa tekemään!

Retrolauantait

klo 18-21    19.1., 23.2., 30.3., 20.4. & 25.5.

Kaikki on ihan niin kuin ennen ja Lindkullaan pääsee lauantai-iltaisin kerran kuussa! Rennoissa ohjelmattomissa illoissa mukana yksi nuorisotyönohjaaja ja nuoria! Tervetuloa olemaan!

Nuorten aikuisten K18 -toiminta

Oletko jo täyttänyt 18-vuotta tai oletko pian täyttämässä?
Siinä tapauksessa K18-toiminta on juuri sinua varten. K18 -toimintaa tehdään yhteistyössä mm. Lohjan rovastikunnan muiden seurakuntien kanssa.
Vihdin Nummelan nuorisotila Sankarlassa on K18-toimintaa, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin olet: lohjalaisena, joensuulaisena, helsinkiläisenä hc-kristittynä tai seurakunnasta etääntyneenä, opiskelijana, työssä käyvänä tai työttömänä. Liity mukaan nuorten aikuisten mukavaan joukkoon ja käy kurkkaamassa Sankarlan sivuja!

Ajankohtaista tietoa Lohjan K18-toiminnasta saat seuraamalla Lindkullan fb-sivuja.