Nuoria ryhmässä kesäisellä riparilla

Nuortenillat

Nuortenillat joka torstai klo 15-20

Nuortenillat ovat nuorten omia olohuoneiltoja  nuorisotalo Lindkullassa. Tule tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin ihmisiin, viettämään aikaa ja olemaan yhdessä. Olet tervetullut!

Toimintatiistait

Toimintatiistait klo 18-20, silloin kun ei ole isoskoulutusta.

Toimintatiistaisin teemme yhdessä Lindkullassa: pelaamme, kokkaamme, askartelemme ja syömme ynnä muuta, mitä Nuortenhallitus ikinä keksiikään. Infoamme teemasta muutama päivä ennen tiistaita somekanavissamme Instagramissa, Facebookissa ja Snapchatissa. Tervetuloa tekemään!

Retrolauantait

klo 18-21    19.1., 23.2., 30.3., 20.4. & 25.5.

Kaikki on ihan niin kuin ennen ja Lindkullaan pääsee lauantai-iltaisin kerran kuussa! Rennoissa ohjelmattomissa illoissa mukana yksi nuorisotyönohjaaja ja nuoria! Tervetuloa olemaan!

Pääsiäisen tapahtumat

Kiirastorstaina 18.4. iltakirkko nuortenillan päätteksi  klo 18 Pyhän Laurin kirkossa

Pääsiäisyön messu 20.4. klo 22 Pyhän Laurin kirkossa.

Nuorten pääsiäistapahtuma Lindkullassa 21.4.

Nuorten aikuisten K18 -toiminta

Oletko jo täyttänyt 18-vuotta tai oletko pian täyttämässä?
Siinä tapauksessa K18-toiminta on juuri sinua varten. K18 -toimintaa tehdään yhteistyössä mm. Lohjan rovastikunnan muiden seurakuntien kanssa.
Vihdin Nummelan nuorisotila Sankarlassa on K18-toimintaa, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin olet: lohjalaisena, joensuulaisena, helsinkiläisenä hc-kristittynä tai seurakunnasta etääntyneenä, opiskelijana, työssä käyvänä tai työttömänä. Liity mukaan nuorten aikuisten mukavaan joukkoon ja käy kurkkaamassa Sankarlan sivuja!

Ajankohtaista tietoa Lohjan K18-toiminnasta saat seuraamalla Lindkullan fb-sivuja.