Nuoria ryhmässä kesäisellä riparilla

Lindkullassa tapahtuu

Ajankohtaiset uutiset löydät Instasta @lohjanseurakunnannuoretLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuortenillat

Nuortenilta torstaisin Lindkullassa klo 15:00 - 20:00

Nuortenillat ovat nuorten omia olohuoneiltoja nuorisotalo Lindkullassa ja sen pihalla. Tule tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin ihmisiin, viettämään aikaa, pelailemaan, kahvittelemaan ja olemaan yhdessä.

Poikkeuksia lukuunottamatta illan ohjelma alkaa klo 18:00, ja ilta päättyy hartauteen. Tuoreimmat ohjelmatiedot löydät somesta.

Kerran kuussa osallistumme iltakirkkoon.

Silloin suljemme Lindkullan klo 18:00 ja siirrymme yhdessä Pyhän Laurin kirkkoon. Syksyn iltakirkkojen päivämäärät ovat 26.8., 23.9., 28.10. ja 25.11.

Toistaiseksi nuortenilloissa ovat voimassa poikkeusaikaohjeet: käsihygienia, maskien käyttö ja turvavälit. Tulethan vain terveenä!

Olet oikein tervetullut mukaan!

Lindkullan koeviikkokahvilat

Koeviikkokahviloissa pääset tankkaamaan kokeiden jälkeistä sympatiaa, rentoutumista, kanssailoitsemista sekä kahvia ja teetä. Ovet ovat auki myös yläkoululaisille, luksialaisille ja välivuotisille.

Pyrimme pitämään Lindkullan koeviikkokahvilaa auki Lohjan Yhteislyseon lukion koeviikoilla. Päivämäärät ja kellonajat päivittyvät Instagram-tilillemme @lohjanseurakunnannuoret ja tähän. Seuraa ilmoittelua, jos tuleekin muutoksia!

LahnausSunnuntait kerran kuussa – toistaiseksi jäissä

LahnausSunnuntaita vietetään noin kerran kuussa Lindkullassa. Sunnuntai alkaa messulla Pyhän Laurin kirkossa, ja kirkkokahvien jälkeen kahdentoista aikaan siirrymme Lindkullaan, jossa voi lahnata, pelailla bilistä, pleikkaria tai lautapelejä tai olla muuten vain mukavasti.

Toistaiseksi omat eväät mukaan. Ovet suljemme klo 16.

Tervetuloa mukaan tekemään ja ideoimaan!

Bible & Popcorn -illat – toistaiseksi jäissä

Bible & Popcorn illoissa Lindkullassa katsomme The Bible -sarjaa videotykillä, jonka jälkeen on vapaamuotoista keskustelua aiheesta. Toistaiseksi omat popparit mukaan. Tervetuloa!

Nuorisotalo Lindkulla on nuorten oma talo osoitteessa Karstunraitti 4.

Nuorisotilan turvallisuusohjeet pandemia-aikana

Nuortenillat järjestetään seuraavia ohjeita noudattaen:

1. Toimintaan tullaan vain terveenä. Myös pieni oireilu estää osallistumisen.
  2. Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä sisätiloissa.
  3. Huolehdimme hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Kädet tulee pestä aina toimintaan saapuessa, lähtiessä sekä yskimisen jälkeen tai ennen yhteisten välineiden käyttämistä.
  4. Tehostamme tilojen siivousta ja lisäksi jokainen huolehtii itse tilojen siisteydestä.
  5. Rajoitukset nuorteniltojen osallistujamäärissä on purettu – tervetuloa Lindkullaan ja Saukkolaan!

Muuta olennaista ja tarkennuksia

Pidämme kirjaa osallistuneista saapumisen yhteydessä. Tarvittaessa luovutamme osallistujalistan terveysviranomaisten käyttöön.

Emme halaa, kättele tai muuten koske ilman välttämätöntä tarvetta.

Yhteisiin peleihin, mailoihin ja kirjoihin yms. kiertäviin esineisiin saa koskea ainoastaan käsien pesun tai desinfioinnin jälkeen.

Halutessasi voit ottaa omaa evästä mukaan.

Pelaaminen, hauskanpito ja yhteyden rakentaminen on sallittu ja erittäin toivottavaa.

Linjaukset on tehty thl:n, Mehiläisen työterveyshuollon, Espoon tuomiokapitulin ja piispainkokouksen ohjeistusten mukaisesti. Huomaathan että nämä toimitatavat voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla sitä mukaa kun saamme uutta tietoa.

vs. nuorisotyönohjaaja

Viikkotoiminta, viestintä, nettisivut