Nuoria ryhmässä kesäisellä riparilla

Nuortenillat

joka torstai klo 15-20

Nuortenillat ovat nuorten omia olohuoneiltoja nuorisotalo Lindkullassa ja pihalla (varaudu myös olemaan ulkona). Grillikatoksen nuotiolla voit lämmittää/paistaa eväitäsi. (Keittiö ei ole käytössä.) Tule tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin ihmisiin, viettämään aikaa, pelailemaan ja olemaan yhdessä. Poikkeuksia lukuunottamatta ohjelma (seuraa somea) alkaa klo 18:00 ja Ilta päättyy hartauteen. Kerran kuussa 24.9 / 22.10 / 26.11 osallistumme iltakirkkoon. Silloin suljemme lindkullan klo 18:00. Toistaiseksi voimassa poikkeusaikaohjeet. Lue ne tämän sivun alalaidasta ennen kuin tulet. Olet tervetullut!

LahnausSunnuntait kerran kuussa

LahnausSunnuntaita vietetään noin kerran kuussa Lindkullassa. Syksyn päivät ovat 13.9 / 11.10 / 22.11.  Sunnuntai alkaa messulla Pyhän Laurin kirkossa, ja kirkkokahvien jälkeen n. klo 12 siirrymme Lindkullaan, jossa voi lahnata, pelailla bilistä, pleikkaria tai lautapelejä tai olla muuten vain mukavasti. Toistaiseksi omat eväät mukaan. Ovet suljemme klo 16.

Tervetuloa mukaan tekemään ja ideoimaan!

Bible & Popcorn -illat

Bible & Popcorn illoissa Lindkullassa katsomme The Bible -sarjaa videotykillä, jonka jälkeen on vapaamuotoista keskustelua aiheesta. Toistaiseksi omat popparit mukaan. Tervetuloa! Tämän syksyn illat ovat tiistaisin klo 18-20 8.9 / 6.10 / 3.11 / 1.12.

KoeviikkoKahvilat

Pyrimme pitämään Lindkullaa auki Lohjan Yhteislyseon lukion koeviikoilla. Tarjoamme kokeiden jälkeistä sympatiaa, rentoutumista, kanssailoitsemista, kahvia/teetä. (Torstaina Lindkulla on auki aina klo 20 asti normaalin nuortenillan merkeissä) päivämäärät ja kellonajat päivittyvät Instagram-tilillemme @lohjanseurakunnannuoret ja tähän. Jakso 1: Tiistai 29.9 klo 11-15 / keskiviikko 30.9 klo 11-13 / perjantai 2.10 klo 11-15.

Nuorisotalo Lindkulla on nuorten oma talo osoitteessa Karstunraitti 4.

Nuorisotilojen poikkeusajan ohjeet

Nuortenillat järjestetään seuraavia ohjeita noudattaen syksyllä 2020:

1. Toimintaan tullaan vain terveenä. Myös pieni oireilu estää osallistumisen. Sairastumisen jälkeen pitää olla kolme oireetonta päivää ennen kuin voi tulla.
  2. Pidämme n. 1-2m turvavälit kaikissa tilanteissa.
  3. Huolehdimme hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Kädet tulee pestä aina toimintaan saapuessa, sieltä lähtiessä sekä yskimisen jälkeen tai ennen yhteisten välineiden käyttämistä.
  4. Tehostamme tilojen siivousta ja lisäksi jokainen huolehtii itse tilojen siisteydestä.
  5. Toiminnassa on 50 hengen maksimimäärä. Lindkullaan sisälle saa mennä saliin enintään 10 henkeä ja yhteensä 20.

Muuta olennaista ja tarkennuksia

Pyrimme olemaan mahdollisimman paljon ulkona. Ota siis sään mukaiset vaatteet mukaan.

Emme suosittele, että riskiryhmäläiset osallistuvat kokoontumisiin. Emme voi taata, ettei koronavirus pääse leviämään tilaisuuksissa, mutta yllä olevilla periaatteilla pyrimme minimoimaan riskit.

Keittiötiloihin saa mennä ainoastaan henkilökunta. Halutessasi voit ottaa omaa evästä mukaan. Kypsennys on mahdollista nuotiolla. Vettä, mehua, kahvia ja teetä on tarjolla niin että työntekijät tarjoilevat sen kertakäyttökuppeihin, joihin kirjoitetaan oma nimi. Toisen mukeihin ei kosketa.

Yhteisiin peleihin, mailoihin ja kirjoihin yms. Kiertäviin esineisiin saa koskea ainoastaan käsien pesun tai desinfioinnin jälkeen.

Emme halaa, kättele tai muuten koske ilman välttämätöntä tarvetta. Emme myöskään laula yhteislauluja sisätiloissa.

Pidämme kirjaa osallistuneista ja tarvittaessa luovutamme osallistujalistan terveysviranomaisten käyttöön.

Pelaaminen, hauskanpito ja yhteyden rakentaminen on sallittu.

Linjaukset on tehty thl:n, Mehiläisen työterveyshuollon, Espoon tuomiokapitulin ja piispainkokouksen ohjeistusten mukaisesti. Huomaathan että nämä toimitatavat voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla sitä mukaa kun saamme uutta tietoa.

Partiotyö, nuorten viikkotoiminta