Sukututkimus

Sukuselvitys sukututkimusta varten tilataan aina kirjallisesti. Sukutukimuksia varten laadittavia todistuksia tehdään kirkkoherranvirastossa henkilöresurssien sallimissa rajoissa, mistä johtuen toimitusajat saattavat muodostua melko pitkiksi.

Lohjan kirkkoherranvirastosta löytyy kirkonkirjat vuodesta 1839. Tätä vanhemmat kirkonkirjat säilytetään Kansallisarkistossa.

Tulosta sukututkimuslomake tästä

Perittävät maksut

Kirkkohallituksen päätöksen mukaisesti perimme sukututkimukseen annettavista selvityksistä 30 euron perusmaksun. Mikäli selvityksistä aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan jokaiselta alkavalta 30 minuutilta lisämaksua 15 euroa. Jos todistuksen laatimiseen kuluu 1 tunti ja 15 minuuttia, laskutetaan asiakkaalta perusmaksu 30 euroa  ja 2 x 30 minuutin ajalta 15 euroa, yhteensä 60 euroa. Todistuksen lähettämisestä peritään toimitusmaksua 5,50 euroa.

Muut maksut

Kirkkoherranviraston tai keskusrekisterin hallussa olevan sukuselvitystoisteen kopiosta peritään 9 euroa sivulta.