Mobiiliopastus Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Tutustu Pyhän Laurin kirkkomaahan omatoimisesti!

Pyhän Laurin kirkkomaan opastusreittiin voi tutustua osoitteessa pyhalauri.citynomadi.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Kun lataat maksuttoman Nomadi-sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi, pääset kiertämään ja tutustumaan kirkkomaan kohteisiin milloin vain.

Ohje mobiiliopastusreitin lataamiseen:

Hae ilmainen Nomadi‐sovellus osoitteesta: app.citynomadi.com Linkki avautuu uudessa välilehdessätai mobiililaitteesi sovelluskaupasta.

Pyhän Laurin kartta löytyy heti, kun avaat Nomadin.

`Tässä ja Nyt´ tai hae Lohjan Pyhän Laurin kirkkomaa.

Kun lataat kartan etukäteen info‐nappulasta, et ole riippuvainen mobiilidatasta.

Avaa sovellus ja tutustu kohteisiin!

Pyhän Laurin reitti citynomadi kartta

Mikä on mobiiliopastusreitti?

Reitillä tutustutaan esimerkiksi kirkon historiaan, kirkkomaalauksiin ja hautamuistomerkkeihin. Lisäksi reitti opastaa ja esittelee kirkkomaan kasvillisuutta ja istutuksia, kauniita näkymiä sekä harvinaisia ja ainutlaatuisia puita. Käyttäjä voi itse valita mieleisensä tutustumiskohteet. Kohteet esitellään tekstein ja kuvin. Ne ovat älypuhelimilla ja tableteilla helposti luettavissa. Reitti tai alue kierretään ja sen eri kohteisiin tutustutaan siis ilman printattua karttaa tai opasta, mobiilipalvelun avulla.

Pyhän Laurin kirkkomaa -reitti

Mobiiliopastusreitti on tehty Tamperelaisen Citynomadi-yrityksen nomadi-sovelluksella. Reittiä voi käyttää kirkkomaalla kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä varustetuilla älypuhelimilla sekä tableteilla. Nomadi-sovellus ja reitti on mahdollista tallentaa laitteen muistiin jo etukäteen. Näin palvelua voidaan käyttää myös silloin, kun tietoliikenneyhteydet eivät toimi. Lisäksi reitille on suora web-linkki, joten siihen voi tutustua myös tietokoneella vaikka kotisohvalta käsin.

Kaikille avoin ja maksuton mobiiliopastusreitti on seurakunnan tilaama opinnäytetyö. Työn tekijä on Hämeen ammattikorkeakoulusta valmistuva maisemasuunnittelijaopiskelija Sirpa Lehtinen.