Vapaaehtoisten ja vapaaehtoistoiminnan esittely

Lohjan seurakunta esittelee monipuolista vapaaehtoistoimintaansa haastattelemalla eri tehtävissä toimivia vapaaehtoisia. Nyt vuorossa on Hannu. Kiitos Hannulle antamastaan ajasta.

Katso video tästä linkistä.

Vapaaehtoisten perehdytysopas

Vapaaehtoisille on laadittu oma perehdytysopas, joka on tarkoitettu sekä uusille aloittaville vapaaehtoisille että vapaaehtoistehtävissä jo toimiville. Oppaan tarkoitus on antaa kokonaiskuva Lohjan seurakunnan vapaaehtoistoiminnasta. Kannattaa siis tutustua!

Avaa perehdytysopas vapaaehtoisille tästä

Katupappilan Olohuone etsii vapaaehtoisia!

Laurinkadulle avataan 30.8. Katupappila, lohjalaisten mutkaton kohtaamispaikka keskellä kaupunkia. Muun toiminnan lisäksi Katupappilassa toimii kaikille avoin Olohuone maanantaisin ja perjantaisin klo 10–14 ja keskiviikkoisin klo 15–19. Olohuoneessa on tarjolla juttuseuraa, kahvia, teetä ja mehua, lehtiä, lautapelejä ja leikkinurkkaus. Toiminta pyörii vapaaehtoisten voimin. 

Olohuoneen vapaaehtoiset toimivat pareittain 2–4 tunnin vuoroissa. Paikalla on myös seurakunnan työntekijä osan aukioloajasta. 
Tärkein tehtävä on pitää olohuone avoinna ja kohdata ja tarvittaessa opastaa kävijöitä. Toivomme, että voisit sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. 

Miten pääsen mukaan? 
Varaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eeva Hietaltalta puolen tunnin haastatteluaika seuraavilta päiviltä 10.–11.6. sekä 17.–18.7. ja 
kysy lisää: eeva.hietala@evl.fi, 044 328 4371. Olohuonevapaaehtoisten yhteinen tutustumis- ja perehdytystilaisuus on ti-iltana 6.8. 

Musikantit mukaan!

Seurakunta hakee vapaaehtoisia säestäjiä hoivakotihartauksiin papin tai diakonin kanssa. Hartauksia pidetään ympäri vuoden, mutta varsinkin ennen joulua ja pääsiäistä hartauksia on useita. Mukaan voi lupautua oman aikataulun mukaan. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille, eeva.hietala@evl.fi tai 044 328 4371.

Nuori radioitsijanainen kuulokkeet korvilla äänenetoistolaitteiston äärellä.
Jumalanpalvelusten radiointi hoituu myös vapaaehtoisten toimesta.