Toiminta Karjalohjan alueseurakunnassa

Seurakuntakerho

Tule mukaan tapaamisiin, joissa vaihdetaan kuulumisia, hiljennytään, muistellaan sekä virkistytään yhdessä kahvikupposen ja hyvän tarjottavan äärellä!

Joka toinen tiistai 6.9. alkaen klo 1214. Lopussa pientä venyttelyä. Paikkana lasikirkon seurakuntasali.

Tiistaina 6.9. erityisvieraana on seurakuntamme lähetyssihteeri, Anniina Javanainen.

Evästä arkeen -ruokailu kerran kuussa lasikirkossa

Tule nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta. Tarkoitettu kaikille karjalohjaisille. Ruokailun hinta on 4 €, lapset ilmaiseksi.

Tiistaina 20.9. kaikki syövät ilmaiseksi, sillä vietämme diakoniatyön 150-vuotisjuhlaa!

Kuvassa kolme kattilaa hellalla kiehumassa, yhdessä kansi auki ja näkyy lohikeittoa.
Kuvassa taustalla Karjalohjan kirkko ja kellotorni, pilvinen kesätaivasja ihmisiä ulkona kahvilla.

Kirkkokyyti ikäihmisille

Karjalohjalaisen ikäihmisen on mahdollista tilata kirkkokyyti sunnuntain jumalanpalvelukseen ja/tai tiistain Evästä arkeen ruokailuun tai Seurakuntakerhoon.

Kirkkokyyti jumalanpalvelukseen tai tiistain tapahtumaan tilataan itse Sammatin taksipalvelusta viimeistään saman viikon torstaina klo 16 mennessä numerosta 050 4622243.