Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan Karjalohjalla!

Alta löydät toimintaa aihealueittain Karjalohjalta.

Sanaa ja saunaa kirkonmäellä

Sauna lämpiää kirkon rannassa ke 12.6. ja 19.6. naisille klo 17 ja miehille klo 18. Uiminen omalla vastuulla rannasta. Saunan päätteeksi makkaraa ja mehua sekä Sanaa. Mukan Riikka Karinto ja saunaa lämmittää Antti Kähönen.

Kesän kirkkohetkiä keskiviikkoisin klo 12

Tule lepäämään hetkeksi kauniiseen Karjalohjan kirkkoon. Kirkkohetki sisältää musiikkia, rukousta ja raamatunlukua vaihdelle.

Seniorikerho

Tule mukaan tapaamisiin, joissa vaihdetaan kuulumisia, askarrellaan, hiljennytään, muistellaan sekä virkistytään yhdessä kahvikupposen äärellä parittoman viikon tiistaisin klo 12.30-14. Kerho jatkuu syyskuussa.

Kunkin kerran ohjelma näkyy tapahtumakalenterissa.

tuohuksia rukouksen merkkinä
Sytytä kynttilä rukouksen merkiksi.

Evästä arkeen -ruokailu

Kerran kuussa kokoonnutaan syömään yhdessä Evästä arkeen -ruokailuun, joka on tarkoitettu kaikille. Tule nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta. Ruokailun hinta on 4€. Lämpimästi tervetuloa!

Kirkkokyyti ikäihmisille

Karjalohjalaisen ikäihmisen on mahdollista tilata kirkkokyyti 14.4.2019 lähtien sunnuntain jumalanpalvelukseen ja/tai tiistain Evästä arkeen ruokailuun tai Seniorikerhoon.

Kirkkokyyti jumalanpalvelukseen tai tiistain tapahtumaan tilataan itse Sammatin taksipalvelusta viimeistään saman viikon torstaina klo 16 mennessä numerosta 050 4622243.

Kyyti on maksuton.