Toiminta Karjalohjan alueseurakunnassa

Seniorikerho

Tule mukaan tapaamisiin, joissa vaihdetaan kuulumisia, hiljennytään, muistellaan sekä virkistytään yhdessä kahvikupposen ja hyvän tarjottavan äärellä!

Joka toinen tiistai klo 12-14. Lopussa pientä venyttelyä. Paikkana lasikirkon seurakuntasali.

Syksyn 2021 jäljellä olevat kerhokerrat: 19.10. / 2.11. / 16.11. / 30.11.

Evästä arkeen -ruokailu kerran kuussa lasikirkossa

Tule nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta. Tarkoitettu kaikille karjalohjaisille. Ruokailun hinta on 4€, lapset ilmaiseksi. Lämpimästi tervetuloa!

Syksyn 2021 jäljellä olevat ruokailut: 23.11. / 14.12. (jouluruokailu)

Kuvassa kolme kattilaa hellalla kiehumassa, yhdessä kansi auki ja näkyy lohikeittoa.
Kuvassa taustalla Karjalohjan kirkko ja kellotorni, pilvinen kesätaivasja ihmisiä ulkona kahvilla.

Kirkkokyyti ikäihmisille

Karjalohjalaisen ikäihmisen on mahdollista tilata kirkkokyyti sunnuntain jumalanpalvelukseen ja/tai tiistain Evästä arkeen ruokailuun tai Seurakuntakerhoon.

Kirkkokyyti jumalanpalvelukseen tai tiistain tapahtumaan tilataan itse Sammatin taksipalvelusta viimeistään saman viikon torstaina klo 16 mennessä numerosta 050 4622243.