Lohjan seurakuntatoimisto ja alueseurakuntatoimistot

Seurakuntatoimistoista saat puhelimitse ja sähköpostitse neuvontaa papin, kanttorin ja tilojen varaamisessa ja vuokraamisessa sekä perhejuhlien ja hautajaisten käytännön järjestelyissä. Voit kysyä myös hautapaikasta ja muista hautaukseen ja haudan hoitoon liittyvistä asioista.

Lohjan seurakuntatoimisto on normaalisti avoinna asiakkaille maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 912. Tällä hetkellä palvelemme kuitenkin vain puhelimitse ja sähköpostitse.

Lohjan seurakuntatoimisto
p. 019 328 41 (mato klo 914.30)

lohja.seurakuntatoimisto@evl.fi

Karjalohjan, Nummen, Pusulan ja Sammatin alueseurakuntatoimistot
1.2. alkaen p. 044 328 4372 ma–to 9–11.30 ja 12–15. Tammikuun loppuun asti palvelemme Lohjan seurakuntatoimiston kautta.
lohjan.aluesrk@evl.fi

Laskutus

Seurakunnalta saamastasi laskusta voit tiedustella Lohjan seurakuntatoimistosta. Maksuvapautusta retkistä ja leireistä voi hakea maksuvapautusanomuksella, joka täytetään ja palautetaan Lohjan seurakuntatoimistoon.

Espoon aluekeskusrekisteri

Virkatodistukset, sukuselvitykset, sukututkimukset ja avioliiton esteiden tutkinta tilataan Espoon aluekeskusrekisteristä.

p. 09 8050 2600 (ma–ti klo 9–15, ke–to klo 9–12)
keskusrekisteri.espoo@evl.fi
Postiosoite: PL 200, 02771 Espoo
Käyntiosoite: Kirkkokatu 1, 02770 Espoo
www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Virkatodistukset ja avioliiton esteiden tutkinta sähköisesti

Suomen ev.lut. kirkko on avannut verkossa asiointipalvelun, jossa asiakas voi tietoturvallisesti tilata virkatodistuksen itsestään (ns. elää-todistus) tai sukuselvitysmuotoisen virkatodistuksen vainajasta (nykyinen tai entinen ev.lut. kirkon jäsen). Palvelua voi käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palvelu löytyy osoitteesta tilaavirkatodistus.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Avioliiton esteiden tutkintaa voi pyytää tutkinta-asiointipalvelusta osoitteesta esteidentutkinta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lohjan seurakunnan seurakuntatoimisto Laurinkadulla.