Lohjan seurakuntatoimisto ja alueseurakuntatoimistot

Seurakuntatoimistoista saat puhelimitse ja sähköpostitse neuvontaa papin, kanttorin ja tilojen varaamisessa ja vuokraamisessa sekä perhejuhlien ja hautajaisten käytännön järjestelyissä. Voit kysyä myös hautapaikasta ja muista hautaukseen ja haudan hoitoon liittyvistä asioista.

Seurakuntatoimistot avaavat ovensa 1.3.2020 ja ovat avoinna seuraavasti: Laurinkadulla palvelemme maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9–12 myös toimistolle saapuvia asiakkaita. Muina aikoina palvelemme normaalisti puhelimitse ja sähköisesti.

Lohjan seurakuntatoimisto
p. 019 328 41 (mato klo 914.30)

lohja.seurakuntatoimisto@evl.fi
Fax: 019 322 452

Alueseurakunnissa: maanantaisin ja tiistaisin puhelimitse ja sähköisesti,keskiviikkoisin Karjalohjalla klo 9–11.30, Sammatissa 12.30–15.00 torstaisin Pusulassa 9–11.30 ja Nummella klo 12.30–15.00  p. 044 328 4372 .Alueseurakuntien sp-osoite on lohjan.aluesrk@evl.fi

Laskutus

Seurakunnalta saamastasi laskusta voit tiedustella Lohjan seurakuntatoimistosta. Maksuvapautusta retkistä ja leireistä voi hakea maksuvapautusanomuksella, joka täytetään ja palautetaan Lohjan seurakuntatoimistoon.

Espoon aluekeskusrekisteri

Virkatodistukset, sukuselvitykset, sukututkimukset ja avioliiton esteiden tutkinta tilataan Espoon aluekeskusrekisteristä.

p. 09 8050 2600 (ma–ti klo 9–15, ke–to klo 9–12)
keskusrekisteri.espoo@evl.fi
Postiosoite: PL 200, 02771 Espoo
Käyntiosoite: Kirkkokatu 1, 02770 Espoo
www.espoonseurakunnat.fi/info-ja-asiointiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Virkatodistukset ja avioliiton esteiden tutkinta sähköisesti

Suomen ev.lut. kirkko on avannut verkossa asiointipalvelun, jossa asiakas voi tietoturvallisesti tilata virkatodistuksen itsestään (ns. elää-todistus) tai sukuselvitysmuotoisen virkatodistuksen vainajasta (nykyinen tai entinen ev.lut. kirkon jäsen). Palvelua voi käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palvelu löytyy osoitteesta tilaavirkatodistus.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Avioliiton esteiden tutkintaa voi pyytää tutkinta-asiointipalvelusta osoitteesta esteidentutkinta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lohjan seurakunnan seurakuntatoimisto Laurinkadulla.