Pienryhmät ja kurssit

Seurakunta tarjoaa harrastusmahdollisuuksia erilaisten pienryhmien ja kurssien kautta.

Laurin sisarukset -tanssiryhmä

Jos olet 10-100 vuotias, pidät tanssimisesta, isrealilaisesta kansanmusiikista ja iloisesta seurasta - Tule mukaan tanssimaan Raamatun maiden tansseja!

Tervetuloa mukaan 10 – 100-vuotiaat!

Laurin sisarukset –tanssiryhmä on v. 2000 perustettu seurakunnan tanssiryhmä, joka tanssii ”raamatun maiden” tansseja (pääasiassa israelilaisia kansantansseja). Vetäjänä toimii tanssinopettaja Wim van der Koij.

Ryhmä kokoontuu, joka toinen sunnuntai tanssimaan klo 18 – 20.00 Mäntynummen seurakuntatalolle, os. Mäntynummentie 17,08500.

Ryhmä on seurakunnan tarjoama ja avoin. Tervetuloa mukaan!

Kysy lisää nuorisotyönohjaaja Marita Laaksoselta, p. 050-5721579.

Kevään 2020 tapaamiset:

26.1, 2.2, 16.2, 1.3, 15.3, 29.3.

Ikonimaalauskurssit

Keskiviikkoisin klo 10-14 Kanttorilassa Sibeliuksenkatu 4.

Kurssia alkaa kevätkaudella 29.1.20. Kevätkauden kurssin hinta on 120€ ja se sisältää 40 tuntia opetusta (hinta voi laskea riippuen osallistujamäärästä).

Ikonimaalauskursseilla tutustutaan ikonimaalauksen eri vaiheisiin, ikoniteologiaan sekä ikonitaiteen historiaan. Ikonimaalausta opetellaan perinteistä munatemperatekniikkaa käyttäen. Kurssit sopivat kaikille asiasta kiinnostuneille eli mukaan mahtuvat sekä vasta-alkajat että ennen maalanneet. Opettajana Ritva Tarima, ilm. (mielellään ennen kurssin alkua) ja tied. 0400 719 563, ritva.tarima@suomi24.fi

Ikonimaalauksen intensiivikurssi

Lohjan seurakunta järjestää ikonimaalauksen intensiiviskurssin Lohjanportin seurakuntatalolla syksyn aikana 2020 aikana (ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin). Kurssille ovat tervetulleita ikonimaalausta aloittelevat ja kokeneemmatkin maalaajat. Kurssilla opettajana on Ritva Tarima, jolla lähes 20 vuoden kokemus ikonimaalauksen opettamisesta. Kurssin kesto on yhteensä 40 tuntia ja sen aikana ikonin maalaamisessa pääsee hyvään alkuun ja ikonin voi viimeistellä itsenäisesti.

Ruokailulle on varattu lauantaisin ja sunnuntaisin tunti aikaa ja se tapahtuu omakustanteisesti (kannattaa ottaa eväät mukaan). Kurssille osallistuminen edellyttää omia maalausvälineitä ja materiaaleja. Kurssin hinta (sis. molemmat viikonloput) on 110€ (hinta voi laskea ilmoittautuneiden määrän mukaan). Lisätietoja kurssista Ritva Tarima 0400 719 563, ritva.tarima@suomi24.fi tai pastori Piia Korpijaakko 044 788 7896 tai piia.korpijaakko@evl.fi.

Joogaryhmä

Joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntatalossa maanantaisin. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa.

Joogaryhmä aloittaa kevätkauden 13.1, klo 18.00-19.30 Mäntynummen seurakuntatalon alakerrassa (sisäänkäynti talon takana). Jooga sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneille. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Ota oma matto mukaan ja mukava asustus. Viimeinen ryhmän kokoontuminen on 18.5. (ei opetusta 17.2 hiihtoloma, 13.4. pääsiäinen). 11.5 mahdollisesti ulkotiloissa, säävarauksella.

Joogan kausimaksu on 28€, ensimmäiset kerrat voit tulla kokeilemaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Anna Kivinen 050 592 2395.

Käsityöpiirejä eri puolilla Lohjaa

Solmut silmukoiksi keskiviikkoisin, parillisilla viikoilla klo 12.30, seurakuntakeskuksen Köbanya-tuvassa (takkahuone).   Keskusta seurakuntakeskus

Diakoniapiiri keskiviikkoisin klo 12.00 Virkkalan kirkon siivessä. Käsitöitä ja iloista yhdessäoloa. Virkkalan kirkko.

Käsityöpiiri parillisten viikkojen tiistaisin klo 13-15. Kevään kausi alkaa 10.1.2020. Tehdään yhdessä käsitöitä omaksi ja toisten iloksi. Kahvitellaan ja keskustellaan ajankohtaisista ja mieltä askarruttavista aiheista. Saukkolan seurakuntakoti.

Ompeluseura parittomien viikkojen tiistaisin klo 13 -14.30.: 14.1., 28.1., 11.2., 25.2.,10.3., 24.3., 7.4., 21.4.. Ohjaajana Marjatta Lahtinen (p.040 5839257). Kahvittelemme ja teemme käsitöitä, jokainen sitä, mikä on sydäntä lähellä. Seurakunta tarjoaa tarvikkeet. -Ompeluseurassa tehtyjä käsitöitä saatetaan lahjoittaa tai myydä esim. Vappumyyjäisissä. Pusula seurakuntatalo.

hiljaisuuden ilta kuva Nummen kirkosta