Lojo församlings Facebook

Info

Lojo församling är en finsk församling med svensk verksamhet. Församlingen har 1307 svenskspråkiga medlemmar.

____________

De nya restriktionerna innebär att antalet deltagare i offentliga tillställningar begränsas till 10 personer. Kyrkliga förrättningar hålls med begränsat antal deltagare. All gruppverksamhet är inställd 29.11.-31.1.

​​​​Uppdaterad info finns på församlingens hemsida. Vid frågor kan du kontakta Tanja Louhivuori (tfn 044 328 4211, tanja.louhivuori@evl.fi) eller Tom Blomfelt (tfn 044 328 4273, tom.blomfelt@evl.fi).

Församlingsbyrån betjänar er endast per telefon eller per e-post [tfn (019) 328 41, lohja.seurakuntatoimisto@evl.fi].

Om du behöver någon att prata med kan du kontakta församlingsanställda eller Kyrkans samtalstjänst.

HÄR hittar du andakter och gudstjänster på svenska.

Suomeksi
in English