Info

Lojo församling är en finsk församling med svensk verksamhet. Vi samlas till gudstjänster och det finns olika grupper för familjer, barn, ungdomar och vuxna. Du är varmt välkommen med i församlingens gemenskap!

__________

Begränsningarna gällande olika sammankomster i församlingens lokaler upphävdes från och med den 1 oktober. Fortsättningsvis följas de allmänna hygienkraven i lagen och användning av munskydd rekommenderas för personer över 12 år.

Fram till den 31 oktober betjänar församlingskansliet er endast per telefon eller per e-post [tfn (019) 328 41, lohja.seurakuntatoimisto@evl.fi].

Om du behöver någon att prata med kan du kontakta församlingsanställda eller Kyrkans samtalstjänst [eller tfn 0400 221190, alla dagar kl. 20-23].

HÄR hittar du andakter och gudstjänster på svenska.

Suomeksi
in English