Lojo församlings Facebook

Info

Lojo församling är en finsk församling med svensk verksamhet. Församlingen har 1307 svenskspråkiga medlemmar.

I gudstjänster och i kyrkliga förrättningar samt i gruppverksamhet kan delta ett begränsat antal personer, förutsatt att myndigheternas anvisningar för säkra evenemang iakttas och ett avstånd på 1-2 meter kan hållas mellan personerna. Man kan endast delta i verksamheten om man är frisk. Munskydd rekommenderas.

Församlingsbyrån betjänar er endast per telefon eller per e-post (tfn (019) 328 41, lohja.seurakuntatoimisto@evl.fi).

Lojo S:t Lars kyrka är öppen varje dag kl. 10-14 men kan vara stängd för almänheten under kyrkliga förättningar. Kyrkan rymmer max 120 personer (säkerhetsavstånd  1-2 m).

Om du behöver någon att prata med kan du kontakta församlingsanställda eller Kyrkans samtalstjänst.

HÄR hittar du andakter och gudstjänster på svenska.

Suomeksi
in English