Info

Lojo församling är en finsk församling med svensk verksamhet. Vi samlas till gudstjänster och det finns olika grupper för familjer, barn, ungdomar och vuxna. Du är varmt välkommen med i församlingens gemenskap!

__________

Corona restriktioner t.o.m. 7.2.2022
Deltagarantalet minskas i gudstjänster och förrättningar till 1/5 av utrymmets kapacitet, men det maximalantalet deltagare är 30 personer (maximal antalet deltagare i församlingens lokaler hittar du HÄR). Coronapass granskas inte vid gudstjänster, andakter eller förrättningar.

All gruppverksamhet för vuxna ställs in.

Församlingskansli betjänar er endast per telefon eller per e-post (tfn (019) 328 41, lohja.seurakuntatoimisto@evl.fi).

Fortsättningsvis följas de allmänna hygienkraven i lagen och användning av munskydd rekommenderas för personer över 12 år.

Om du behöver någon att prata med kan du kontakta församlingsanställda eller Kyrkans samtalstjänst [tfn 0400 221190, alla dagar kl. 20-23].

HÄR hittar du andakter och gudstjänster på svenska.

Suomeksi
in English