Information

Här hittar Du information om tjänster som församlingen erbjuder, som till exempel släktforskning, uthyrning av lokaler, prövning av hinder mot äktenskap, pastorskansli och eknomikontor.

Faktuering

Faktureringsadress:

Kyrkans servicecentral
Lohjan seurakunta
++3108++
PB 378
00026 Basware

FO-nummer: 2225043-0

E-fakturering:

Fakturor per e-post skall skickas till e-postadressen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com. Data som godkänns som fakturans bilaga skall vara dataform: pdf. PDF-filens namn får innehålla endast följande tecken: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ].

Helst ser vi att ni övergår till e-fakturor. E-faktureringsadressen anges i tabellen nedan. Vår operatör är Basware, vars kod är BAWCFI22.

Företag

Faktueringsadress

E-faktueringsadress

E-postadress till fakturor

Lohjan
seurakunta

Kirkon Palvelukeskus/ Lohjan seurakunta ++3108++
00026 Basware

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Om ni har frågor om Lojo församlings faktuering kan ni kontakta oss per e-post lohja.taloustoimisto@evl.fi eller telefon 019 328 41.

Om ni önskar ytterligare upplysningar om hur man skickar e-fakturor till församlingen, vänligen kontakta Baswares leverantöraktivering: activation.services@basware.com

Tack för samarbetet!

LOJO FÖRSAMLING