Päihteet ja muut riippuvuudet

Päihdetyö keskittyy pääsääntöisesti henkilökohtaisiin keskusteluihin diakoniatyöntekijän kanssa. Keskusteluissa käydään läpi päihteiden mukanaan tuomia ongelmia ja etsitään keinoja raittiuteen ja elämänhallintaan. - Kaikki diakoniatyöntekijät

Seurakunta järjestää vuosittain leirin päihdeongelmaisille yhdessä Päihdeklinikan ja Yhdessä raittiina ry:n kanssa. Leiri on toukokuussa 2019.

Lisätietoja diakoni Eija Alatalo

Riippuvuus teemainen retkipäivä elokuussa 2019 Saarikon leirikeskuksessa.

keskiviikkona 21.8.19 teemana: Riippuvuudet & ”Sillä siisti”

• klo 11 Lähtö Kirkkokentältä Sibeliuksenkadulta tai omin kyydein

• klo 18 Lähtö Saarikosta

Varustaudu ulkoiluun ja saunomiseen. Retki maksuton.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja :                                                                                                                                                                 Eija Alatalo p.050 3777394 tai diakonian loma-ajan päivystyspuhelimeen p.044 3284 2411  Viimeistään 2.8.19.

Voit ilmoittautua tästä

Äijäryhmä

Miehille, ohjelma muotoutuu osallistujien toiveiden mukaan, mm. talkoopäiviä,

tiedustelut diakoni Jere Laurila

Veljespiiri

Vertaisryhmä kokoontuu Lohjan seurakuntakeskuksessa ryhmätilassa keskiviikkoisin klo 18, vastuuhenkilö Seppo Alanko p.0414550762

Nikke ryhmiä

Lisätietoja; diakoni Leena Syvälahti

Yhteistyötahoja:

Seurakunnan tiloissa kokoontuu AA-ryhmiä, NA-ryhmä, GA-nimettömät pelurit ryhmä al-anon.fi , nasuomi.org , nimettomatpelurit.fi.

Lohjan kaupungin päihdeklinikka:

Seurakunta on mukana Kaupungin ehkäisevän päihdetyön työryhmässä sekä Päihdetyön yhteistyöryhmässä.