Päihteet ja muut riippuvuudet

Päihdetyö keskittyy pääsääntöisesti henkilökohtaisiin keskusteluihin diakoniatyöntekijän kanssa. Keskusteluissa käydään läpi päihteiden mukanaan tuomia ongelmia ja etsitään keinoja raittiuteen ja elämänhallintaan. - Kaikki diakoniatyöntekijät

Seurakunta järjestää vuosittain leirin päihdeongelmaisille yhdessä Päihdeklinikan ja Yhdessä raittiina-ry:n kanssa. Leiri on suunnitteilla toukokuulle 2021.

Lisätietoja: diakoni Jonna Seppälä

Äijäryhmä

Ohjelma muotoutuu osallistujien toiveiden mukaan, mm. talkoopäiviä.

Tiedustelut: diakoni Jere Laurila

Veljespiiri

Vertaisryhmä kokoontuu Lohjan seurakuntakeskuksessa ryhmätilassa keskiviikkoisin klo 18, vastuuhenkilö Seppo Alanko p.0414550762

Nikke ryhmiä

Lisätietoja: diakoni Leena Syvälahti

Yhteistyötahoja:

Seurakunnan tiloissa kokoontuu AA-ryhmiä, NA-ryhmä, GA-nimettömät pelurit ryhmä al-anon.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä , nasuomi.orgLinkki avautuu uudessa välilehdessä , nimettomatpelurit.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lohjan kaupungin päihdeklinikkaLinkki avautuu uudessa välilehdessä:

Seurakunta on mukana Kaupungin ehkäisevän päihdetyön työryhmässä sekä Päihdetyön yhteistyöryhmässä.