Päihteet ja muut riippuvuudet

Päihdetyö on pääsääntöisesti henkilökohtaisia keskusteluja diakoniatyöntekijän kanssa. Niissä käydään läpi päihteiden mukanaan tuomia ongelmia ja etsitään keinoja raittiuteen ja elämänhallintaan. Jos oma tai läheisen päihteidenkäyttö mietityttää, ota yhteys oman alueen diakoniatyöntekijään.

Seurakunta järjestää Päihdeklinikan ja Yhdessä raittiina ry:n kanssa vuosittain leirin päihdeongelmaisille.

Lisätietoja: diakoni Jonna Seppälä

Tiedustelut:  sähköpostilla diakoni Jonna Seppälä tai soittamalla 0443284320

Veljespiiri

Vertaisryhmä kokoontuu Lohjan seurakuntakeskuksen ryhmätilassa keskiviikkoisin klo 18. Vastuuhenkilö on Seppo Alanko p. 046 577 0423.

Nikke-ryhmiä

Lisätiedot: diakoni Leena Syvälahti

Yhteistyötahoja:

Seurakunnan tiloissa kokoontuu AA-ryhmiä, NA-ryhmä ja GA- eli nimettömien pelureiden ryhmä

al-anon.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä , nasuomi.orgLinkki avautuu uudessa välilehdessä , nimettomatpelurit.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lohjan kaupungin päihdeklinikkaLinkki avautuu uudessa välilehdessä:

Seurakunta on mukana kaupungin ehkäisevän päihdetyön työryhmässä sekä päihdetyön yhteistyöryhmässä.