Päihteet ja muut riippuvuudet

Päihdetyö keskittyy pääsääntöisesti henkilökohtaisiin keskusteluihin diakoniatyöntekijän kanssa. Keskusteluissa käydään läpi päihteiden mukanaan tuomia ongelmia ja etsitään keinoja raittiuteen ja elämänhallintaan. Jos oma tai läheisen päihteidenkäyttö mietityttää, ota yhteys oman alueen diakoniatyöntekijään.

Seurakunta järjestää Päihdeklinikan ja Yhdessä raittiina ry:n kanssa vuosittain leirin päihdeongelmaisille. Päihdeleiri tulossa 19.-22.5.2022

Lisätietoja: diakoni Jonna Seppälä

Äijäryhmä Kanttorilassa

Päihteetön porukka miehille torstaina 3.3 ja 7.4 klo 13-15. Mukana Kimi ja diakoni Jonna
Kanttorilan os. Sibeliuksenkatu 4, valkoinen talo seuriksen takana.

Myös Saarikon talkooleiri suunnitteilla keväälle 2022

Tiedustelut:  sähköpostilla diakoni Jonna Seppälä tai soittamalla 0443284320

Veljespiiri

Vertaisryhmä kokoontuu Lohjan seurakuntakeskuksen ryhmätilassa keskiviikkoisin klo 18. Vastuuhenkilö on Seppo Alanko p. 046 577 0423.

Nikke-ryhmiä

Lisätiedot: diakoni Leena Syvälahti

Yhteistyötahoja:

Seurakunnan tiloissa kokoontuu AA-ryhmiä, NA-ryhmä, GA-nimettömät pelurit ryhmä al-anon.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä , nasuomi.orgLinkki avautuu uudessa välilehdessä , nimettomatpelurit.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lohjan kaupungin päihdeklinikkaLinkki avautuu uudessa välilehdessä:

Seurakunta on mukana Kaupungin ehkäisevän päihdetyön työryhmässä sekä Päihdetyön yhteistyöryhmässä.