Lapset pitävät käsistä kiinni

 

Alakouluikäisen leirit ja retket

Lohjan seurakunta tarjoaa mukavaa leiritoimintaa lomaansa viettäville koululaisille. Seurakunnan leireillä on mukana kristillinen sanoma.


Leirejä järjestetään sekä talvi- että kesäkaudella. Niihin otetaan lapsia ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirimaksut kattavat osan ruokailukustannuksista. Maksuista voi anoa vapautusta perheen taloudellisen tilanteen nojalla. Leireistä tiedotetaan seurakunnan Internet-sivuilla, kirkollisissa ilmoituksissa sekä kouluille jaettavissa kaupungin ja järjestöjen yhteisissä esitteissä. 

Seuraavat kahden vuorokauden mittaiset leirit 79- ja 1012-vuotiaille järjestetään kesällä 2022 juhannusviikolla Saarikossa ja Heponiemessä. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet ilmoitetaan huhtikuussa 2022.

Rohkeus-leiri

10-12 -vuotiaille
syyslomaviikolla 20.-22.10.2021
Leiripaikka selviää lähempänä - leirille on yhteiskuljetus

Millaista rohkeutta on olemassa? Vaatiiko rohkeutta nukkua leijonan luolassa? Ehkä rohkeuden voi löytää yllättävistäkin paikoista. Tule Rohkeus-leirille ottamaan selvää sisäisestä rohkeudestasi. Leirillä mukana mm. Taika-Petteri & Jakke Jääkarhu sekä Pekka Laukkarinen

Leirin hinta on 30€

ilmoittaudu tästä

Leirillä kuvataan videomateriaalia Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kasvatustyössä käytettäväksi. Videotuotanto on osa kirkon Polku-mallin kehittämistyötä, jota tekevät Kirkkohallitus ja Lasten ja nuorten keskus ry. Videot julkaistaan avoimesti verkossa. Leirille osallistuminen edellyttää, että huoltajat antavat kuvaus- ja julkaisuluvan. Lisätietoja videoinnista antaa Aino-Elina Kilpeläinen, puh. 0443579916,  aino-elina.kilpelainen@lastenjanuortenkeskus.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä