ALAKOULUIKÄISTEN LEIRIT

Seurakunta tarjoaa mukavaa leiritoimintaa lomaansa viettäville koululaisille.
Leirejä järjestetään sekä talvi- että kesäkaudella. Leireille otetaan lapsia ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirimaksut kattavat osan ruokailukustannuksista. Leirimaksuista voi anoa vapautusta perheen taloudellisen tilanteen nojalla.  Leireistä tiedotetaan seurakunnan Internet-sivuilla, kirkollisissa ilmoituksissa sekä kouluille jaettavissa kaupungin ja järjestöjen yhteisissä esitteissä.

PISARA SUURLEIRI PARTAHARJULLA, PIEKSÄMÄELLÄ 24.–29.7.2019

Pisara on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Odotamme suurleirille noin 2000 osanottajaa. Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa. Leirillä on suihkut, wc:t ja pajamajat. Leirin keskuskeittiö tekee meille maistuvat ruuat. Leiri koostuu kuudesta eri kylästä. Lohjan leiriläiset sijoittuvat Espoon ja Helsingin hiippakuntien muodostamaan Purolan kylään, samaan pihaan vihtiläisten ja hankolaisten kanssa, myös karkkilalaiset ja siuntiolaiset ovat erittäin tervetulleita. Lisää leiristä voit lukea ja kuunnella netistä osoitteessa http://www.pisaraleiri.fi/
Lohjan leiriryhmään otetaan 25 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin hinta on 80€ (seuraavat sisarukset 60€/lapsi). Hintaan sisältyy matkat, leiriohjelma, kaikki ruokailut sekä majoittuminen teltassa.  Leiriläisille lähetetään viikolla 21 leirikirje ja järjestetään infotilaisuus Lindkullassa (Karstunraitti 4) 13.6. klo 17:30 alkaen.

Ilmoittautuminen Pisaralle päättyy 28.5. klo 12:00 mennessä. Ilmottaudu tästä!

Lisätietoja leiristä Eeva Liesilinna eeva.liesilinna@evl.fi tai puhelimitse 050 3365655.

KESÄLEIRI 10-12 VUOTIAILLE

järjestetään Bergvikissä 10.–12.6.2019

Leirin ohjelmassa on ulkoilua, liikuntaa, askartelua, leikkejä, laulua, uintia ja muuta kivaa leiritekemistä. Leirille otetaan enintään 25 leiriläistä ja viisi varalle. Leirin hinta on 40€ (sisaruksen alennus seuraavilta sisaruksilta 15€ ). Ilmoittautuminen: Leiri on täynnä.

Tarvittaessa lisätietoja leiristä Eeva Liesilinna eeva.liesilinna@evl.fi tai puhelimitse 050 3365655.

KESÄLEIRI 7-9 VUOTIAILLE

järjestetään Saarikon leirikeskuksessa
17.–19.6.2019

Leirin ohjelmassa on kädentaitoja, liikuntaa, uintia, ulkopelejä ja muuta kivaa leiritekemistä. Leirille otetaan enintään 25 leiriläistä ja viisi varalle. Leirin hinta on 40€ (sisaruksen alennus leirimaksusta seuraavilta sisaruksilta on 15€). Ilmmoittautuminen: Leiri on täynnä.

Tarvittaessa lisätietoja leiristä Eeva Liesilinna eeva.liesilinna@evl.fi tai puhelimitse 050 3365655.