Lapset pitävät käsistä kiinni

Alakouluikäisen leirit ja retket

Lohjan seurakunta tarjoaa mukavaa leiritoimintaa lomaansa viettäville koululaisille.

Leirejä järjestetään sekä talvi- että kesäkaudella. Leireille otetaan lapsia ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirimaksut kattavat osan ruokailukustannuksista. Leirimaksuista voi anoa vapautusta perheen taloudellisen tilanteen nojalla.  Leireistä tiedotetaan seurakunnan Internet-sivuilla, kirkollisissa ilmoituksissa sekä kouluille jaettavissa kaupungin ja järjestöjen yhteisissä esitteissä.

Yö-kirkossa -tapahtuma 4.-6.-luokkalaisille

28.-29.11.2020 Lohjan Pyhän Laurin kirkossa

Oletkos koskaan nukkunut kirkossa? Nyt siihen on mahdollisuus! Yö-kirkossa tapahatuma järjestetään ensimmäisen adventin vastaissena yönä Pyhän Laurin kirkossa. Luvassa hauskaa ja jännittävää tekemistä sekä juhla-ateria!

Ilmoittaudu tästä nyt!

Syyslomaleiri 2.-4. -luokkalaisille

Leiri järjestetään 13.–15.10. Heponiemessä, Karjalohjalla

Leirillä on monenlaista leiriohjelmaa leikkejä, askartelua ja pelejä ulkona ja sisällä.  Leirin hinta 30 euroa. Hintaan sisältyy, ohjelma, kuljetukset, ruokailut ja majoitus. Leirillä ollaan kaksi yötä. Leirille lähdetään 13.10. bussikuljetuksella kirkkokentältä (Sibeliuksenkatu 2) klo 9:00 ja palataan samaan paikkaan 15.10. n. klo 15:00.

Ilmoittautumiset pyydetään tekemään 2.10. mennessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa tarkempi leiriohjelma, henkilötietolomake ja varustelista.

Lisätietoa leiristä saa Teemu Kuivalainen puh. 050 5721579 tai sähköpostilla teemu.kuivalainen@evl.fi​​​​​​​

Tule mukaan viettämään syyslomapäiviä Heponiemeen!

Ilmoittaudu tästä.