Laurin Laulajat

Laurin Laulajat on Lohjan seurakunnan ja koko Lohjan suurin kuoro. Siinä on mukana n. 80 laulajaa. Kuoro on perustettu 1998 ja on tarkoitettu kaikille sävelkorvan omaaville ja laulamisesta kiinnostuneille.

Harjoitukset

Laurin Laulajien toiminta on ollut keskeytyksissä koronaepidemian takia.  Aloitamme harjoitukset ti 7.9.2021 kirkossa. Tulemme paikalle terveinä ja mieluusti kahdesti rokotettuina.

Ohjelmassa on laulun opiskelua, hengitysjharjoituksia ja äänijumppaa, joka sopii kaikille.

Ohjelmisto

Ohjelmisto on monen tyylistä hengellistä musiikkia laidasta laitaan ja mukana on myös jonkin verran viihteellisempää ohjelmistoa.

Ilmoittautuminen

Kuorolaiselta edellytetään kohtalaista sävelkorvaa ja mukaan voi tulla saapumalla harjoituksiin. Lisätietoja antaa kuoron johtaja Timo Saario 044-3284315 tai sähköpostitse timo.saario ( at ) evl.fi

Etsintäkuulutus!

Laurin Laulajat kaipaavat kuorossa laulamisen lopettaneiden laulajien esiintymisasuja takaisin. Puvuista on kova pula. Puvun voi palauttaa johonkin seurakunnan toimipisteeseen palauttajan nimellä varustettuna.

Laurin Laulajat esiintymisasuissaan Lohjan Pyhän Laurin kirkossa
Laurin Laulajat vuonna 2010. Kuva: Heikki Savolainen ABC-studiot