Apua ja tukea

Oman alueesi työntekijän ollessa kesälomalla puhelut ohjautuvat diakoniatyön päivystyspuhelimeen. Jätä vastaajaan nimesi ja puhelinnumerosi, niin sinuun otetaan yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa.

"Lohjan seurakunnan diakoniatyö" löytyy myös Facebookista. Tiedon tapahtumista ja esim. hartaudet ja pienet toivon päivitykset löydät sieltä!

"Kuule minun rukoukseni Herra, ota vastaan avunpyyntöni. Sinua minä hädässäni huudan, ja sinä vastaat minulle." Ps. 86: 6-7

Kun haluat keskustella, miettiä elämäntilannettasi tai etsiä ratkaisuja arjen ongelmiin, voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään.

Diakoniatyöntekijän tapaaminen voi olla mahdollisuus avata elämälle uusi ja valoisa suunta. Tapaamispaikkana voi olla seurakunnan tilat tai koti. Puhuminen auttaa ja helpottaa oloa. Keskustelut ovat aina luottamuksellisia. Sinun ei tarvitse kuulua kirkkoon.

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään puhelimitse ajanvarauspäivystyksen aikaan. Yhteyden saat myös sähköpostilla, tekstiviestillä tai jättämällä puhelinvastaajaan viestin.

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään

• Kun kaipaat henkistä tai hengellistä tukea
  • Kun et tiedä kenen puoleen kääntyä elämäsi kriisitilanteissa
  • Kun tarvitset neuvontaa talousasioissa. Seurakunta voi tukea taloudellisesti tietyin perustein.

Apua parisuhteen ja perheen ongelmiin

Länsi-Uudenmaan seurakuntien Perheasiain neuvottelukeskuksen tehtävänä on tukea ja auttaa parisuhteen ja perheen ongelmissa sekä elämän kriisitilanteissa. Auttaminen tapahtuu pariterapian, sielunhoidon ja terapeuttisen keskustelun avulla.

Asiakkaaksi voi hakeutua soittamalla numeroon 019 328 4260.  Huom! Ajanvarauksemme on suljettuna ajalla 26.6. - 3.8. Palvelemme jälleen 4.8. alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 sekä keskiviikkoisin klo 12-14.

Asiakastapaamiset järjestetään pandemian aikana etäyhteyksiä käyttäen. Uusia asiakkaita otetaan normaalisti.

Ajanvaraus

Sairaalapappi on potilaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa varten

Sairaalapappi on myös terveydenhoidon yksikössä työskentelevä hengellisen elämän asiantuntija ja yhteyshenkilö. Toiminnan periaatteisiin kuuluu ehdoton salassapito- ja vaitiolovelvollisuus sekä toisen uskonnollisen vakaumuksen ja elämänkatsomuksen kunnioittaminen. Parhaiten sairaalapastorin tavoittaa henkilökunnan välityksellä tai suoraan matkapuhelimella tai sähköpostilla. Matkapuhelimen vastaajaan voi jättää viestin yhteydenottoa varten.

Yhteystiedot tästä

Apua ja tukea elämään