Lapset ja perheet

Päiväkerhot ja perhekerho:

Sammatin perhekerho kokoontuu lukuvuoden aikana maanantaisin klo 1416 Sammatin seurakuntatalolla.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kerhoasioista voi tiedustella alueen lastenohjaajilta: Anu Palmu p. 044 328 4301 ja Sonja Lindblom p. 044 328 4343.

Päiväkerho

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Kasteopetus kulkee mukana kaikessa toiminnassa. Kerhossa harjoitellaan vanhemmista erossa olemista turvallisessa ilmapiirissä. Lapsi oppii toimimaan ryhmän jäsenenä muut huomioon ottaen. Kerhoissa on keskeistä kannustavan ja turvallisen ilmapiirin luominen. Lapsi kokee olevansa hyväksytty omana itsenään ja uskaltaa yrittää ja kokeilla erilaisia asioita.

Päiväkerhoryhmiä on 25-vuotiaille. Ryhmien kokoontumisajat ja kerrat päätetään joka syksy ilmoittautumisten perusteella. Toimintakausi alkaa elokuun puolessa välissä ja päättyy toukokuun lopussa. Kausi noudattaa pitkälti koulun aikataulua. Tarkemmat päivämäärät ja tapahtumat ilmoitetaan erikseen.

Voit lukea lisää päiväkerhoista täältä.

Lohjan seurakunnan kirkkoneuvoston päätöksen mukaan päiväkerhomaksut on yhtenäistetty seurakuntamme alueella. Maksut ovat lukukausimaksuja ja vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta kertaa viikossa ryhmä kokoontuu. Sisaralennus on 50 % lukukausimaksusta. Laskutus tapahtuu kaksi kertaa vuodessa, yleensä marras- ja huhtikuussa.

1.8.2014 voimaan tulleet maksut ovat

1 x viikossa 40 €, 2 x viikossa 63 €, 3 x viikossa 85 €.

Päiväkerhomaksusta voi anoa vapautusta seurakuntatoimistosta, Laurinkatu 40, p. 044 328 4224 tai 044 328 4226.

Ilmoittautuminen

Syksyllä alkaviin kerhoihin ilmoittaudutaan keväällä verkkosivujemme kautta, mutta vapaita paikkoja voi kysellä ympäri vuoden vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Taina Mamialta p. 044 328 4451, taina.mamia@evl.fi.

Voit myös täyttää ilmoittautumislomakkeen.

Läksykerho 

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Karjalohja Sammatti

Vuorotteluvapaalla

Lastenohjaaja
Karjalohja Sammatti

Päiväkerho Sammatti ja Karjalohja, perhekerho Sammatti, Kaakaopyhäkoulu Sammatti