Nuoria pitämässä hauskaa

Lohjan seurakunnan nuorten leirit ja retket

Syksy 2022

 

21.22.10. Yölindi

Tervetuloa viettämään yötä Lindkullassa ja nauttimaan kavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa yhdessäolosta!

Tapahtuma on maksuton.
Tapahtuma alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy lauantaina noin klo 12. 
Osallistujat eivät saa poistua Lindkullasta ilman ohjaajien lupaa tapahtuman aikana. 
 
Tarvitset mukaasi retkipatjan, makuupussin tai peiton ja lakanat sekä tyynyn. Myös korvatulpista lienee hyötyä nukkumisessa.  
 
Seurakunta tarjoaa osallistujille perjantaina ruokaa ja lauantaina aamupalaa, mutta omia herkkuja saa ottaa mukaan. Tapahtuma on päihteetön. 
 
Mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Sen jälkeen voi ilmoittautua jonoon, josta pääsee mukaan mahdollisissa peruutustilanteissa ilmoittautumisjärjestyksessä. 
 
Lindkullan tapahtuma on vain ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu viimeistään 6.10. täällä

 

18.20.11. Maata näkyvissä -festarit Turussa

Lähdemme Maata näkyvissä-festareille yhteiselle retkelle Vihdin ja Kirkkonummen seurakuntien kanssa 18.-20.11. 2022. Majoitumme Turun seudun kouluihin. Lähdemme matkaan Lohjan seurakuntakeskuksen edestä kirkkokentältä perjantaina 18.11.2022. Tarkempi lähtöaika ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa. 

Retkelle osallistumisen hinta on 70€. Hinta sisältää festariliput, majoituksen, ruokapaketin ja kuljetukset. Ilmoittautumisen päätyttyä lähetämme sähköpostilla festarikirjeen, joka sisältää tarkemmat tiedot retken aikatauluista ja siitä mitä mukaan tarvitaan. 

Ilmoittautuminen on sitova ja sulkeutuu 17.10.2022. Ilmoittautuminen täällä

Lisätietoja Maata näkyvissä- festarien sivuilta MAATA NÄKYVISSÄ | 18.-20.11.2022 (maatanakyvissa.fi) Voit myös olla yhteydessä Toniin toni.virtanen@evl.fi tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä.

 

Uusi Alku 2023

Uusi Alku-tapahtumaan ilmoittautuminen aukeaa 11.12.2022 ja päättyy 18.12.2022

 

 

Vuoden 2022 leirit ja retket järjestetään voimassaolevien rajoitusten mukaisesti. Mikäli rajoitukset muuttuvat, ilmoitamme niistä täällä.

Huoltajille

Alaikäiset Lohjan seurakunnan retkille ja leirille lähtijät tarvitsevat aina huoltajan kirjallisen luvan. Luvan voi antaa lupalapulla. Sähköisesti ladattava lupalappu.

Nuoret musisoimassa ulkona

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori

Tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin