Nuoria pitämässä hauskaa

Lohjan seurakunnan nuorten leirit ja retket

Kevään 2021 leiri- ja retkisuunnitelma. (Muutokset mahdollisia, seuraa tiedotusta) Tarkemmat tiedot, ja ilmoittautumiset kaikkiin tapahtumiin päivittyvät tälle sivulle.

12.-14.3. ISKO 3 (Etä)leiri kolmannen vuoden ja sitä vanhemmille isosille.

Leiri toteutetaan Teams- sovelluksessa. Ilmoittautuminen on auki viimeiseen hetkeen asti 11.3. klo12:00, Mutta, kun ilmoittaudut ennen 4.3, ehdit saada postissa jotakin leiriin liittyvää. Lähde siis turvallisesti mukaan lähiseurakuntien nuorten kanssa seikkailuun. http://bit.ly/2N8aQWQ

1.-2.4. YöLindi

9.-11.4. Nuorten kevätleiri

14.-16.5. ISKO-leiri kaikille vuoden 2021 isosille

Ilmoittautuminen joka tapahtumaan erikseen. Lisätiedot ilmoittautumisista tulevat lähempänä leiriä.

Huoltajille

Alaikäisiltä Lohjan seurakunnan retkille ja leirille lähtijöiltä vaaditaan aina huoltajan kirjallinen lupa. Luvan voi antaa lupalapulla. Sähköisesti ladattava lupalappu.

Nuoret musisoimassa ulkona

Nuorten Hallitus, viestintä, nettisivut