Nuoria pitämässä hauskaa

Lohjan seurakunnan nuorten leirit ja retket

Kevätkausi 2022

18.–20.3. Isko 3 -leiri

Kolmannen vuoden isoset pääsevät leireilemään maaliskuussa rovastikunnallisenna Isko 3 -leirillä Bergvikissä.

14.–16.4. Pääsiäisleiri

Mikä olisi kivempi tapa viettää pääsiäistä kuin kokoontua yhdessä pääsiäisen ilon äärelle? Nuorten pääsiäisleiri pidetään kiirastorstaista lankalauantaihin, jos Luoja ja korona suovat!

13.–15.5. Isko-leiri

Toukokuussa koittaa iskovuoden kohokohta eli iskoleiri! Luvassa tärkeitä iskoaiheita ja yhteistä hauskanpitoa. Pysy kuulolla!

Vuoden 2022 leirit järjestetään voimassaolevien rajoitusten mukaisesti. Toivotaan ja rukoillaan, että päästään viettämään leirejä tavalliseen tapaan!

Huoltajille

Alaikäiset Lohjan seurakunnan retkille ja leirille lähtijät tarvitsevat aina huoltajan kirjallisen luvan. Luvan voi antaa lupalapulla. Sähköisesti ladattava lupalappu.

Nuoret musisoimassa ulkona

vs. nuorisotyönohjaaja