Verkkojumalanpalvelukset

Lohjan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaisin kello 10 toimitettavat messut välitetään suorina verkkolähetyksinä seurakunnan verkkosivuilla sekä YouTube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lähetys pyörähtää käyntiin kello 9.55.

Voit katsoa tulevan sunnuntain jumalanpalveluksen täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Viime sunnuntain tallenteen pääset katsomaan täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Jumalanpalvelukseen voi osallistua monella tapaa

”Haluamme tarjota monenlaisia mahdollisuuksia viettää messua. Aina paikan päälle ei ole mahdollista saapua, joten on merkittävää, että oman kotiseurakunnan messuun voi osallistua lisäksi myös radion tai videon avulla”, Lohjan seurakunnan kirkkoherra Juhani Korte toteaa.

Videotallenne jää katsottavaksi seuraavan sunnuntain jumalanpalvelukseen asti. Pyhän Laurin kirkosta puolestaan löytyy ohjeet mihin istua, jos messuvieras ei tahdo näkyä videolla.

Kuulemme mielellämme palautetta ja kehitysideoita verkkojumalanpalveluksistamme. Palautteen voi käydä kirjoittamassa täällä