leimattu ääni tiputetaan vaaliuurnaan

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana vaikuttamassa Lohjan seurakunnassa.

Ajankohtaista: Vaalit

Nuorten Hallitus valitaan vuosittain nuorten vaaleilla, jossa ehdolle asettuminen ja äänestäminen on sallittu 14-20 vuotiaille konfirmoiduille Lohjan seurakunnan jäsenille. (Tänä vuonna rippikoulun käyneet, joiden konfirmaatio on tänä syksynä saavat osallistua)

Ehdokasasettelu on käynnissä 13.9. asti. Jos haluat mukaan, ilmoittaudu täällä.

Äänestää voi kolmena päivänä:

ti 15.9. iskon yhteydessä Mäntynummen seurakuntatalolla 16:30-19

to 17.9. Lindkullan nuortenillan yhteydessä 15-20

la 19.9. Nummen iskon yhteydessä Nummen nuokkarilla 12:30-15

Uusi NuHa julkaistaan mahdollisimman pian viimeisen äänestyspäivän jälkeen.

Kiitos vanhalle NuHalle ja tervetuloa mukaan uudet ja vanhat!

Tehtävät

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. NuHa on myös mukana päättämässä nuorisotyön rahojen käytöstä sekä kerää ja välittää jatkuvaa palautetta nuorilta työntekijöille. NuHa myös osallistuu seurakunnan päätöksentekoon esimerkiksi osallistumalla nuorisotyön työntekijöiden työhaastatteluihin ja antamalla muissa asioissa nuorten näkökulmaa päättäjille. NuHalla on myös oma budjetti ja sen tehtävät määräytyvät pitkälti mukana olevien nuorten kiinnostuksen mukaan.

Palaute ja toiveet

Jos sinulla on toiveita tai palautetta nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

Toimikausi

NuHa:n toimikausi on yhden vuoden mittainen ja kokouksia on noin kerran kuukaudessa. Ehdokkaaksi NuHaan voi asettua kuka tahansa rippikoulun käynyt 14-20 -vuotias lohjalainen nuori. Vaalit järjestetään aina alkusyksystä. Äänioikeutettuja ovat kaikki rippikoulun käyneet 14-20 -vuotiaat lohjalaiset nuoret.

Kauden 2019-2020 NuHa valittiin 7.9.2019. Jäseniä emme julkaise tietosuojasyistä internetissä.