Nuoria ryhmässä kesäisellä riparilla

Nuortenillat

Poikkeustilanteen ajan viikkotoiminta pyörii seuraavaasti:

Joka arkipäivä Instagramissa @lohjanseurakunnannuoret

Päivänavaus klo 9

Päiväbreikki klo 13

Iltahartaus klo 19

Torstaisin poikkeusaikataulu nuortenillan vuoksi:

Nuortenilta-avaus klo 15

Nuortenilta-live klo 18

Iltahartaus klo 19

Lisäksi työntekijät ovat tavoitettavissa päivittäin. Päivänavauksessa kerromme aina kuka on kyseisenä päivänä erityisesti varautunut Sinun yhteydenottoihisi ja mihin aikaan. Ole rohkeasti yhteydessä!

Allaoleva jatkuu taas poikkeustilan jälkeen!

Nuortenillat joka torstai klo 15-20

Nuortenillat ovat nuorten omia olohuoneiltoja nuorisotalo Lindkullassa. Tule tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin ihmisiin, viettämään aikaa ja olemaan yhdessä. Olet tervetullut!

LahnausSunnuntait kerran kuussa

LahnausSunnuntaita vietetään noin kerran kuussa Lindkullassa. Tänä keväänä: 9.2., 15.3., 26.4., 3.5. & 24.5.  Sunnuntai alkaa messulla Pyhän Laurin kirkossa, ja kirkkokahvien jälkeen n. klo 12 siirrymme Lindkullaan, jossa voi lahnata, tehdä ruokaa, pelailla bilistä, pleikkaria tai lautapelejä tai olla muuten vain mukavasti. Ovet suljemme klo 16.

Tervetuloa mukaan tekemään ja ideoimaan!

Bible & Popcorn -illat

Bible & Popcorn illoissa katsomme The Bible -sarjaa videotykillä, jonka jälkeen on vapaamuotoista keskustelua aiheesta. Talo tarjoaa popparit. Tervetuloa! Tämän kevään illat ovat tiistaisin klo 18-20 31.3., 14.4., 5.5. & 26.5.

KoeviikkoKahvilat

Pyrimme pitämään Lindkullaa auki Lohjan Yhteislyseon lukion koeviikoilla. Tarjoamme kokeiden jälkeistä sympatiaa, rentoutumista, kanssailoitsemista, kahvia ja pientä purtavaa. Nyt vahvistetut KoeviikkoKahvilat järjestetään pe 27.3., ma 30.3., ti 31.3., ja to 2.4. klo 11-15 (Torstaina Lindkulla on auki aina klo 20 asti normaalin nuortenillan merkeissä) Tarkemmat päivämäärät ja kellonajat päivittyvät Instagram-tilillemme @lohjanseurakunnannuoret.

Partiotyö, nuorten viikkotoiminta