Nuoria ryhmässä kesäisellä riparilla

Lindkullassa tapahtuu

Ajankohtaiset uutiset löydät Instasta @lohjanseurakunnannuoretLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuortenillat

Nuortenilta torstaisin Lindkullassa klo 1520. Tervetuloa mukaan!

Nuortenillat ovat nuorten omia olohuoneiltoja nuorisotalo Lindkullassa ja sen pihalla. Tule tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin ihmisiin, viettämään aikaa, pelailemaan, kahvittelemaan ja oleskelemaan yhdessä!

Poikkeuksia lukuunottamatta illan ohjelma alkaa klo 17, ja sen jälkeen on hartaus ja iltapala tarjoilu. Tuoreimmat ohjelmatiedot löydät somesta.

Kerran kuussa osallistumme iltakirkkoon. 

Silloin suljemme Lindkullan klo 18 ja siirrymme porukalla puoli seitsemäksi Pyhän Laurin kirkkoon tai Pikku-Lauriin, joissa iltakirkot pidetään. 

 Iltakirkkoja ei ole kesällä                                                                                

Tulethan nuorteniltoihin vain terveenä! 

Olet oikein tervetullut Lindkullaan!

 

Lindkullan koeviikkokahvilat - Jatkuvat jälleen!

 

Koeviikkokahviloissa pääset tankkaamaan kokeiden jälkeistä sympatiaa, rentoutumista, kanssailoitsemista sekä kahvia ja teetä. Ovet ovat auki myös yläkoululaisille, luksialaisille ja välivuotisille.

Pyrimme pitämään Lindkullan koeviikkokahvilaa auki Lohjan Yhteislyseon lukion koeviikoilla. Päivämäärät ja kellonajat päivittyvät Instagram-tilillemme @lohjanseurakunnannuoret ja tähän. Muutosten varalta kannattaa seurata ilmoittelua!

LahnausSunnuntait kerran kuussa – toistaiseksi jäissä

LahnausSunnuntaita vietetään noin kerran kuussa Lindkullassa. Sunnuntai alkaa messulla Pyhän Laurin kirkossa, ja kirkkokahvien jälkeen kahdentoista aikaan siirrymme Lindkullaan, jossa voi lahnata, pelailla bilistä, pleikkaria tai lautapelejä tai olla muuten vain mukavasti.

Toistaiseksi omat eväät mukaan. Suljemme ovet klo 16.

Tervetuloa mukaan tekemään ja ideoimaan!

 

Nuorisotalo Lindkulla on nuorten oma talo osoitteessa Karstunraitti 4.

Nuorisotilan turvallisuusohjeet pandemia-aikana

Nuortenillat järjestetään seuraavia ohjeita noudattaen:

  1. Toimintaan tullaan vain terveenä. Myös pieni oireilu estää osallistumisen.
  2. Pidämme kirjaa osallistujista saapumisen yhteydessä. Tarvittaessa luovutamme osallistujalistan terveysviranomaisten käyttöön.
  3. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttämistä sisätiloissa.
  4. Huolehdimme hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Kädet tulee pestä aina toimintaan saapuessa, lähtiessä sekä yskimisen jälkeen ja ennen yhteisten välineiden käyttämistä.
  5. Tehostamme tilojen siivousta, ja lisäksi jokainen huolehtii itse tilojen siisteydestä.

Muuta olennaista ja tarkennuksia

Vältämme sellaista toimintaa, joka voi lisätä tartuntojen riskiä: emme esimerkiksi laula yhteislauluja, halaa, kättele tai muuten koske ilman välttämätöntä tarvetta.

Yhteisiin peleihin, mailoihin ja kirjoihin yms. kiertäviin esineisiin saa koskea ainoastaan käsien pesun tai desinfioinnin jälkeen.

Pelaaminen, hauskanpito ja yhteyden rakentaminen on sallittua ja erittäin toivottavaa.

Linjaukset on tehty thl:n, Mehiläisen työterveyshuollon, Espoon tuomiokapitulin ja piispainkokouksen ohjeistusten mukaisesti. Huomaathan että nämä toimitatavat voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla, sitä mukaa kun saamme uutta tietoa.

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori

Tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin