Sammatin alueneuvosto

Sammatin alueneuvoston kokoonpano kaudella 20232026

Sammatin alueseurakunnan alueneuvoston puheenjohtaja on aluepastori. Alueneuvostossa on 7 jäsentä ja 3 varajäsentä (ei henkilökohtaisia).

Alueneuvoston tehtävänä on johtaa yhdessä aluepapin kanssa alueseurakunnan toimintaa. Alueneuvosto mm. käsittelee ja hyväksyy kirkkoneuvostolle esitettäväksi alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelman, seuraa sen toteutumista sekä osallistuu alueseurakuntaan sijoitettujen virkojen ja toimien viran- ja toimenhaltijoiden valinnan valmisteluun.

Jäsenet

Sammatin alueneuvosto

Jäsen

Varajäsen (ei henkilökohtainen)

Seppo Iivonen Jaakko Heino
Harri Lylylahti Annikki Brown
Ville Kanniainen Kaisa Rinne
Toivo Haatio
Liisa Haverinen
Tuija Piekka
Hannele Rosendahl

neuvosto voi asettaa työryhmiä.

Diakoniatyön työryhmän tehtävänä on alueseurakunnan diakoniatyöstä vastaavien työntekijöiden tukeminen, osallistuminen erilaisten tilaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen sekä diakoniatyön tukeminen myyjäisiä ja muita alueseurakunnan juhlia järjestämällä.