Viisi nuorta makaamassa nurmikolla.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille. Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Suosituksen mukaan mahdollisimman moni tilaisuuksiin saapujan tulisi ottaa mukaan oma maskinsa ja käyttää sitä. Työntekijämme käyttävät joko maskia tai visiiriä tilaisuuksissa tilanteen mukaan. Maskin käyttö on seurakuntalaiselle vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Toimitilojemme ovilla on tarjolla käsidesiä ja myös tarvittaessa maskeja.

Isoshaku vuodelle 2021 auki:

Hae isoseksi 6.12. mennessä täällä

Nuortenillat syksyllä 2020:

Nuortenillat järjestetään toistaiseksi poikkeusohjein. Löydät ne nuortenillat alasivulta.

Nuorisotyöllä uusi Instagram-tili!

Nuorisotyön kuulumiset ja tiedotukset löydät nykyään kätevästi @lohjanseurakunnannuoret Instagram-tililtä! Laita seurantaan.

Maata Näkyvissä festarit peruttu

Marraskuun normaali kohokohta eli retki Maata Näkyvissä festareille on peruttu koronaviruksen vuoksi. Ensi vuonna sitten taas jos Luoja suo. : )

Joulun ajan ohjelma

Menneen ajan joulumarkkinat on peruttu ja mietimme korvaavaa ohjelmaa lauantaille 12.12.

Nuorten joulujuhla järjestetään koronan niin salliessa 19.12. Joulujuhla tullaan striimaamaan nettiin eli etäosallistuminen tulee olemaan mahdollista. Laita siis päivämäärä ylös! Tarkempi ohjelma selviää lähempänä.

Nuorten toiminta Lohjan seurakunnassa

Nuortenillat

Lindkullassa tapahtuu joka torstai kello 15 alkaen, sekä satunnaisesti muutenkin. Lisätiedot nuortenillat-alasivulla.

Torstain iltakirkot

Nuoret ovat mukana järjestämässä Torstain iltakirkkoja kerran kuussa! Tule mukaan tekemään!

Messut jatkuvat syksyllä seuraavasti:

27.8. klo 18:30, Pyhän Laurin kirkko
24.9. klo 18:30, Pyhän Laurin kirkko
22.10. klo 18:30, Pikku Lauri PERUUTETTU
26.11. klo 18:30, Pyhän Laurin kirkko PERUUTETTU

Iltakirkkoiltoina siirrymme Lindkullan nuortenillasta yhteisesti kävellen iltakirkkoon ja Lindkulla suljetaan n. klo 18.

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä syksyllä 2020. Lisätiedot löydät leirit ja retket -alasivulta.

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta tekee ja kantaa vastuuta isosena ja kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot isos- ja junnuohjauksen alasivulta.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Muu seurakunnan toiminta

Aikuistyö järjestää nuorille aikuisille peli-iltoja syksyllä 2020. Lue lisätiedot aikuistyön sivuilta.

Nuoret pellolla

Nuorten Hallitus, viestintä, nettisivut

Partiotyö, nuorten viikkotoiminta

Nuoriso- ja oppilaitostyö, vapaapäivät ma, ti