Viisi nuorta makaamassa nurmikolla.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille. Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Isoshaku 2020 auki mainoskuva.

Isoshaku vuoden 2020 ripareille ja alakouluikäisten leireille.

Haku on auki nyt ja päättyy 12.12.2019. Lisätiedot ja ilmoittautuminen ovat täällä.

Lisätiedot isoshausta Miiulta.

Vietä yö Lindkullassa 30.11.-1.12.

Paljon toivottu YöLindi tulee! Vietämme yötä Lindkullassa pizzan, hyvän ohjelman ja tietty tunnelmallisen lattialla nukkumisen merkeissä. Tapahtuma päättyy messuun Pyhän Laurin kirkossa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät täältä.

Nuorten joulujuhla 7.12. Pikku Laurissa ja seurakuntakeskuksessa

Nuorten joulujuhla on yhteinen juhla kaikille nuorille. Juhlassa kiitetään erityisesti nuoria vapaaehtoisia (isosia, kerhonohjaajia, apuohjaajia jne.) ja erityisesti heidän osallistumistaan toivotaan. Illassa on mahdollisuus saada kolme merkintää ISKO-passiin.

Alustava aikataulu:

14:00 Ovet auki, tilan koristelua, piparien koristelua ja hengailua

16:00 Messu

17:00 Joulupuuro jonka jälkeen yhteistä ohjelmaa

19:00 Ronttiklubi, esiintymässä BigBless.

21:00 Ovet kiinni

Nuortenillat

Lindkullassa on ovet auki joka torstai kello 15-20 ,sekä satunnaisesti muutenkin. Lisätiedot nuortenilloista löydät täältä!

Torstain iltakirkot

Nuoret ovat mukana järjestämässä Torstain iltakirkkoja kerran kuussa! Tule mukaan tekemään!

Messut ovat torstaisin kello 18:30:

29.8. Pikku Laurissa

26.9. Pyhän Laurin kirkossa

24.10. Pyhän Laurin kirkossa

28.11. Pikku Laurissa

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä. Lisätiedot löydät täältä!

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta tekee ja kantaa vastuuta isosena ja kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot löydät täältä.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Snapchat-logo ja teksti @lindisnappi
Lohjan seurakunnan nuorten syksy 2019 ohjelma.