Viisi nuorta makaamassa nurmikolla.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille. Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Nuortenilta livenä Lindkullassa 17:00 - 20:00 6.5 ei etänuorteniltaa.

Ajantasaisimmat tiedot löydät Instagramista @lohjanseurakunnannuoret.

Jos kaipaat juttuseuraa tai tukea elämääsi, meihin työntekijöihin voi olla yhteydessä. Meillä on vaitiolovelvollisuus keskustelluista asioista ja meidän kanssamme voi puhua mistä tahansa maan ja taivaan väliltä. Esimerkiksi jaksamisesta, uskosta, koronasta tai ihmissuhteista. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta. Parhaiten meihin saa yhteyden Whatsappilla, mutta myös tekstari, puhelu tai sähköposti toimii.

Isoshaku vuodelle 2021:

Isoshaku on päättynyt. Saimme määräaikaan mennessä 66 hakemusta. Kiitos kaikille hakeneille! Isosvalinnat on tiedotettu hakeneille suoraan.

Jos haku meni ohi, mutta haluat ensi vuonna isostelemaan, voit olla yhteydessä Mirja Luodekseen (Miiuun).

Nuorten toiminta Lohjan seurakunnassa

Nuortenillat

Lindkullassa tapahtuu joka torstai kello 15 alkaen, sekä satunnaisesti muutenkin. Lisätiedot nuortenillat-alasivulla.

Torstain iltakirkot

Nuoret ovat mukana järjestämässä Torstain iltakirkkoja kerran kuussa! Tule mukaan tekemään!

Messut jatkuvat yksyllä 2021.

Iltakirkkoiltoina siirrymme Lindkullan nuortenillasta yhteisesti kävellen iltakirkkoon ja Lindkulla suljetaan n. klo 18.

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä vuonna 2021. Lisätiedot löydät leirit ja retket -alasivulta.

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta tekee ja kantaa vastuuta isosena ja kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot isos- ja junnuohjauksen alasivulta.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Nuoret pellolla

Nuorten Hallitus, viestintä, nettisivut

Partiotyö, nuorten viikkotoiminta

Nuoriso- ja oppilaitostyö, vapaapäivät ma, ti