Viisi nuorta makaamassa nurmikolla.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille. Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Seurakunta rajoittaa toimintaansa.

Tätä se tarkoittaa nuorisotyössä.

Seuraava on voimassa ainakin 13.4.2020 asti

Tilannetta seurataan viikoittain. Tiedotamme mahdollisista muutoksista sosiaalisessa mediassa.

1. Kaikki nuorten viikkotoiminta tapahtuu toistaiseksi verkossa. Lisätiedot löydät Instagram-tililtämme @lohjanseurakunnannuoret tai nuortenillat-välilehdeltä näiltä sivuilta.

2. Isoskoulutus ei kokoonnu poikkeustianteen aikana. Tiedotamme mahdollisista kotitehtävistä isoskoulutettaville myöhemmin.

3. Kehitämme tapoja, joilla voimme olla etänä läsnä ja tukea nuoria ja alakoululaisia muun muassa verkossa. Nuorisotyönohjaajaat ja pastorit ovat myös poikkeustilanteen aikana tavoitettavissa puhelimella, sähköpostilla ja whatsappilla. Myös nuorisotyön Discord-serveri on avattu ja sinne pääset liittymään tällä linkillä.

4. Kaikki alakouluikäisten kerhot on peruttu.

5. Pyhän Laurin kirkossa järjestetään jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10:00, jumalanpalveluksiin ei voi poikkeustilanteen aikana osallistua kirkossa. Jumalanpalvelukset radioidaan radio Dein kautta taajuudella 107,72 MHz. Huomaa, että Lohjan jumalanpalvelusta ei voi kuunnella netissä. Kirkko on auki hiljentymistä varten arkisin klo 10-14.

6. Keskusteluapua nuorille on tarjolla myös kirkon palvelusta, linkki palveluun löytyy täältä

7.  Kehotamme kaikkia pesemään käsiä  ja noudattamaan muutenkin viranomaisten ohjeita mm. kokoontumisrajoituksia.

8. Pyhä Jumala on kanssamme myös tässä ajassa ja kuulee rukouksemme.

Ronttiklubin Puisto Live -nuortenilta

3.4. suunniteltu Kirkkonummen Ronttiklubi on siirretty Discordiin. Ohjelmassa on rovastikunnallinen videonuortenilta, jota tähdittävät Suomen Gospelin parhaimmisto, sekä rovastikuntamme nuoret. Tervetuloa mukaan! Etkot Instassa klo 18:30, showtime klo 19. Tapahtumasta tulee linkki perjantaina Discordiin ja Instagramiin. Lisätiedot Marjolta.

ISKO 3 -järjestetään verkossa 24.-26.4.

Kolmannen vuoden isoskoulutus on tarkoitettu kolmannen vuoden ja sitä vanhemmille isosille. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena Discordissa. Ilmoittautuminen on tulossa. Ohjelma mukailee peruuntuneen leirin ohjelmaa, joten varaa tähän koko viikonloppu. Lisätiedot Jussilta.

Nuorisotyöllä uusi Instagram-tili!

Nuorisotyön kuulumiset ja tiedotukset löydät nykyään kätevästi @lohjanseurakunnannuoret Instagram-tililtä! Laita seurantaan.

Isoshaku vuoden 2020 ripareille

Isoshaku on päättynyt ja määräaikaan mennessä saimme 71 hakemusta. Kiitos kaikille hakeneille! Isosille on ilmoitettu mille leireille hänet valittiin.

Jos haku meni ohi, mutta haluaisin isostelemaan, tai et ole saanut sähköpostia vaikka täytit hakemuksen, ota yhteys Miiuun: 050 526 4659, mirja.luodes@evl.fi

Nuortenillat

Instagramissa tapahtuu joka torstai kello 15 alkaen ,sekä satunnaisesti muutenkin. Päivittäin myös tapahtumaa sosiaalisessa mediassa Lisätiedot löydät täältä!

Torstain iltakirkot

Nuoret ovat mukana järjestämässä Torstain iltakirkkoja kerran kuussa! Tule mukaan tekemään!

Messut on toistaiseksi peruttu.

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä. Lisätiedot löydät täältä!

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta tekee ja kantaa vastuuta isosena ja kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot löydät täältä.

Jos haluat ilmoittautua kerhonohjaajaksi, niin paina tästä.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Snapchat-logo ja teksti @lindisnappi
Viikko-ohjelma poikkeusaikana.

Nuorten Hallitus, viestintä, nettisivut

Partiotyö, nuorten viikkotoiminta