Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä seurakunta hakee kausityöntekijöitä rippikoulutyöhön ja hautaustoimen kesätöihin.

Hautaustoimi, kesätyöpaikat 2020

Lohjan seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain 50-60 kausi- ja kesätyöntekijää. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat 1-6 kk välillä. Hoitokausi alkaa normaalisti toukokuun alussa ja päättyy lokakuun lopussa. Töitä on tarjolla seitsemällä hautausmaalla: Pyhän Laurin kirkkomaalla, Metsolan ja Virkkalan hautausmailla Lohjalla sekä Karjalohjan, Sammatin, Nummen ja Pusulan hautausmailla. Kaikilla hautausmailla tarvitaan apua kesäkaudella.

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu haudanhoidon tehtäviä, nurmenhoitoa, haravoimista ja muita viheralueiden kunnossapidon ja rakentamisen tehtäviä. Työntekijät valitaan ja valinnasta ilmoitetaan viimeistään huhtikuun alkupuolella.

Kesätyöpaikkaa voit hakea alla olevasta linkistä avautuvalla lomakkeella (tulostettava pdf). Töihin valitaan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä.

Avaa lomake tästä

Täytetty hakemus palautetaan 13.3.2020 mennessä Lohjan seurakunnan taloustoimistoon.

Yhteystiedot:

Lohjan seurakunnan taloustoimisto