Tiedotus ja viestintä

Lohjan seurakunta tiedottaa tapahtumista viikoittain paikallislehdissä. Kirkolliset ilmestyvät Länsi-Uusimaassa tiistaisin ja Ykkös-Lohjassa keskiviikkoisin. Nummen ja Pusulan alueseurakuntien tapahtumat julkaistaan myös torstaisin Karkkilan Tienoossa. Lisäksi seurakunta toimittaa Lohkare-lehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Palaute: viestinta.lohja@evl.fi

Lue viimeisin Lohkare tästä.

Lohkareen aikataulu vuonna 2019:

1. nro ilmestyy 3.4.2019, deadline 20.3.2019

2. nro ilmestyy 12.6.2019, deadline 24.5.2019

3. nro ilmestyy 11.9.2019 ja deadline 28.8.2019

4. nro ilmestyy 27.11.2019 ja deadline 8.11.2019

Lohkareen kansikuva

Lohkare jaetaan neljä kertaa vuodessa Ykkös-Lohjan liitteenä Karjalohjalla, Lohjalla, Nummella, Pusulassa ja Sammatissa kaikkiin koteihin. Jakelu tapahtuu Suomen Suoramainonnan ja paikallisesti Länsi-Uudenmaan Mainosjakelun kautta, ja tavoittaa kaikki sellaiset kotitaloudet, jotka kuuluvat mainosjakelun piiriin. Lehtiä on noudettavissa Lohjan K-Citymarketista, K-Supermarketista, Sammatin, Karjalohjan, Nummen ja  Pusulan Salesta ja seurakunnan toimipisteistä.

Lohkareen toimituskuntaan kuuluvat kirkkoherra (päätoimittaja) ja tiedotussihteeri (toimitussihteeri)

Yhteystiedot:

Vapaapäivät pe, la. Yhteydenotot hallintosihteeri Katri Stickin kautta.