Teologinen opintopiiri

to 2.5. kello 17.30

Teologinen opintopiiri Lohjan seurakuntakeskus

Teologinen opintopiiri on matalankynnyksen opintopiiri kaikille seurakuntalaisille, kyselijöille, pohtijoille ja teologiasta kiinnostuneille.

Vanhan testamentin eksegetiikan professori Martti Nissinen Helsingin yliopistosta on Teologisessa opintopiirissä asiantuntijavieraana 2.5, aiheena Sukupuolten kirjo ja Raamattu. Nissisen erityisalana on profetian tutkimus muinaisessa Lähi-Idässä. Hän on myös tarkastellut sukupuolisuuteen liittyviä kysymyksiä. Nissisen tuotanto käsittää noin 80 vertaisarvioitua artikkelia Raamattua, muinaisen Lähi-idän ja sukupuolen tutkimusta käsittelevissä julkaisuissa sekä noin 160 muuta tieteellistä kirjoitusta. Lisäksi hän on kirjoittanut tai on ollut toimittamassa monia kirjoja.
Teologinen opintopiiri kokoontuu torstaina 2.5, Seurakuntakeskuksessa (Sibeliuksenkatu 2). Asiantuntijaluento alkaa klo 18.00, jonka päätteeksi kysymyksiä ja keskustelua. Kahvitarjoilu klo 17.30. Tervetuloa!


Järjestäjä

Lohja

Katso myös

ma 26.8. klo 17.00

Lohjan seurakuntakeskus

Parantumatonta pitkäaikaista syöpää sairastavien vertaistukiryhmä

Pitkäaikaista parantumatonta sairautta sairastavien luottamuksellinen vertaistukiryhmä
ma 26.8. klo 18.00

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.
ti 27.8. klo 11.00

Iloitun leirikeskus

Virkistyspäivä Iloitussa Etevan työkeskuksen ja asumispalveluiden väelle Nummella ja Pusulassa.

Tervetuloa Iloitun virkistyspäivään Nummen ja Pusulan Etevan asumispalveluiden asukkaat ja päiväaikaisen toiminnan väki Saukkolasta.