Teologinen opintopiiri

Lohjan seurakuntakeskus

Teologinen opintopiiri on matalankynnyksen opintopiiri kaikille seurakuntalaisille, kyselijöille, pohtijoille ja teologiasta kiinnostuneille.

Opintopiiri kokoontuu torstaisin Seurakuntakeskuksessa. Maaliskuun opintopiiri klo 17.30 kahvitarjoilulla ja asiantuntijaluento klo 18.00, sekä illan päätteeksi kysymyksiä ja keskustelua.

Toukokuun Teologisen opintopiiri asiantuntijavieraana on teologian tohtori ja professori Martti Nissinen. Illan aiheena on "Sukupuolten kirjo ja Raamattu". Nissisen erityisalana on profetian tutkimus muinaisessa Lähi-Idässä. Hän on myös tarkastellut sukupuolisuuteen liittyviä kysymyksiä.Nissisen tuotanto käsittää noin 80 vertaisarvioitua artikkelia Raamattua, muinaisen Lähi-idän ja sukupuolen tutkimusta käsittelevissä julkaisuissa sekä noin 160 muuta tieteellistä kirjoitusta. Lisäksi hän on kirjoittanut tai on ollut toimittamassa monia kirjoja.

Lohja

Sammatin kirkko

Lohjan kaupunginorkesterin Marian ilmestymispäivän konsertti

Ave Maria konsertti. Lohjan kaupunginorkesteri.
Liisa Rantala, viulu
Pauliina Kallio, harppu ja laulu
Keijo Silventoinen, oboe
Maija Junno, lukija