Iltakirkko

Iltakirkko Pikku Lauri

Torstai-illan ehtoollismessu kaikenikäisille.

Millaista on olla taivaan kansalaisena maailmassa? Tule miettimään ja kuulemaan siitä Iltakirkkoon. Iltakirkko on torstai-illan hyvän mielen ehtoollismessu kaiken ikäisille. Iltakirkossa voi istahtaa hetken kappelin rauhassa, ottaa vastaan ehtoollisen ja nauttia yhteydestä. Maaliskuun Iltakirkkoa ovat tekemässä iltakirkon tiimi ja oma bändi. Messun jälkeen tarjotaan iltapala.

Tervetuloa!

Jos haluat olla Iltakirkon tiimissä suunnittelemassa ja tekemässä messua ilm. piia.korpijaakko@evl.fi tai 044 788 7896.

Lohja

Saukkolan toimitila

Perhekerho

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Karjalohjan Lasikirkko