Pyhän sylissä -ilta

Pyhän sylissä -ilta Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Tervetuloa arkiretriittiin!

Pyhän sylissä -illat antavat mahdollisuuden pysähtyä ohjatusti hiljentymään arjen kiireiden keskellä. Tunnin kestävässä tilaisuudessa hiljaisuuden kanssa vuorottelevat hengelliset tekstit ja musiikki, jotka johdattavat levottoman mielen rauhoittumaan. Mahdollisuus lastenhoitoon seurakuntakeskuksessa (17.45-19.15). Lisätietoja Anna Kivinen 050 592 2395.

Lohja

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamonkankaan raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin.

Koululaulu-iltapäivä Kärkölän kylätalossa

Vanhoja koululauluja ja kansanlauluja lauletaan kanttori Päivikki Jurmun johdolla Kärkölän entisen koulun, nykyisen kylätalon salissa. Voit tuoda mukanasi kouluaikasi laulukirjan näytille. Tervetuloa laulamaan, muistelemaan ja kahvittelemaan yhdessä! Järj. Pusulan alueseurakunta ja Kärkölän kyläyhteisö.