Uutiset

Kirkon viestintä välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Suomen evankelisluterilaisen kirkon uutiset tästä

Hautaustoimen kesätyöpaikat 2020

18.12.2019 09.50

Tiedote, Lohjan seurakunta/hautaustoimi, 18.12.2019

Lohjan seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain 50-60 kausi- ja kesätyöntekijää. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat 1-6 kk välillä. Hoitokausi alkaa normaalisti toukokuun alussa ja päättyy lokakuun lopussa. Töitä on tarjolla seitsemällä hautausmaalla: Pyhän Laurin kirkkomaalla, Metsolan ja Virkkalan hautausmailla Lohjalla sekä Karjalohjan, Sammatin, Nummen ja Pusulan hautausmailla. Kaikilla hautausmailla tarvitaan apua kesäkaudella.

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu haudanhoidon tehtäviä, nurmenhoitoa, haravoimista ja muita viheralueiden kunnossapidon ja rakentamisen tehtäviä. Työntekijät valitaan ja valinnasta ilmoitetaan viimeistään huhtikuun alkupuolella.

Kesätyöpaikkaa voit hakea alla olevasta linkistä avautuvalla lomakkeella (tulostettava pdf). Töihin valitaan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä.

Avaa lomake tästä

Täytetty hakemus palautetaan 13.3.2020 mennessä osoitteeseen:

Lohjan seurakunnan taloustoimisto

Laurinkatu 40